Explicația bizară oferită de Ilie Năstase după ce a fost filmat aruncând cu cafea pe un poster al lui Traian Băsescu: De asta am făcut, altfel nu am nimic cu dânsul

Explicația bizară oferită de Ilie Năstase după ce a fost filmat aruncând cu cafea pe un poster al lui Traian Băsescu: De asta am făcut, altfel nu am nimic cu dânsul
Publicat: 23/04/2019, 14:59

„Am văzut câți bani primesc partidele astea pentru campaniile astea și din păcate noi nu prea avem bani și nu ne-am pus și noi postere, cum le-au pus toată lumea, și am avut așa un moment de indignare pentru că noi, românii, dăm nu știu câte sute de milioane sau milioane de euro pe an pentru partidele care sunt ele, pe care el… știm pe toate, da? Și eu, și cu domnul Iordănescu nu prea avem bani să ne punem posterele peste tot ca ceilalți, înțelegeți? De asta am făcut, altfel nu am nimic cu dânsul, a fost mai mult în glumă, dar în momentul acela mă gândeam și la sloganele alea pe care le susținea dânsul cu „să trăiți bine” asta a fost. Dar dacă îl văd mâine sau dacă suntem colegi la Bruxelles îi dau mâna, suntem acolo să ducem România mai departe, nu am nici o treabă cu el”, a declarat Ilie Năstase, la România Tv.

„A promis multe și nu a făcut nimic. Sunt frustrat că a furat navele, suntem frustrați că a luat un apartament gratis, a păcălit pe români, de aia sunt frustrat. Nu mă consider un simbol al lui Băsescu. Nu am banii să mă duc la TV. Dânșii plătesc cu banii mei, deci eu plătesc lui Băsescu la partidul lui bani ca să facă ce face, ați înțeles? De asta sunt indignat”, a completat Ilie Năstase.

Întrebat dacă se teme de consecințe în condițiile în care liderul PMP București, Cristian Petrescu, a anunțat că va sesiza Biroul Electoral Central (BEC) referitor la acest scandal, fostul mare campion ATP a replicat: „Păi și eu pot să fac plângere că m-a făcut golan, pot să fac plângere că a furat navele, o să fac plângere că a luat un apartament gratis de la primar. Toate astea o să le fac și eu”.

Liderul PMP București Cristian Petrescu a postat, marți pe Facebook, un video care îl arată pe Ilie Năstase, care deschide lista UNPR la alegerile europarlamentare, aruncând cu cafea într-un afiș cu Traian Băsescu. „NU, nu este un simplu golan. Este un GOLAN, general al armatei române și candidat la alegerile europarlamentare! Poți să ai opinii contrare, să crezi în altceva, chiar să desconsideri oameni. Dar cu decentă, cu un minim bun simț și mai ales cu respectarea legii. PMP București va sesiza astăzi Autoritatea Electorală Permanentă și cere UNPR să se delimiteze de gestul de mahala al acestui posibil model pentru români, care a ales sa ajungă un mare GOLAN”, a scris Cristian Petrescu, marți, pe Facebook.

Contactat de MEDIAFAX, președintele PMP București a afirmat că sesizarea incidentului cu Ilie Năstase va fi depusă la BEC, sub acuzația de vandalizare.