Firea: Nimic pentru oameni, totul pentru interesele lor! Consilierii PSD nu vor participa la ședință

Firea: Nimic pentru oameni, totul pentru interesele lor! Consilierii PSD nu vor participa la ședință
Firea: Nimic pentru oameni, totul pentru interesele lor! Consilierii PSD nu vor participa la ședință
Publicat: 14/04/2021, 10:12
Actualizat: 14/04/2021, 10:25

Gabriela Firea a declarat, într-o postare pe pagina de Facebook, că în ședința convocată, miercuri, de Nicușor Dan, nu există niciun proiect pentru dezvoltarea Capitalei. „Grupul consilierilor generali PSD nu va participa la această ședință”.

Nimic pentru oameni, totul pentru interesele lor! Astăzi este convocată ședința “de îndatā” a CGMB de către noul primar general. Dar nu există niciun proiect pentru dezvoltarea Capitalei! Nimic despre spitale, Prelungirea Ghencea, Pasajul Doamna Ghica, consolidarea clădirilor cu risc seismic, termoficare, transport sau alte obiective”, scrie Gabriela Firea.

„Îi cerem primarului să vină cu măsuri și proiecte în sprijinul orașului!”

„Grupul consilierilor generali PSD nu va participa la această ședință, în semn de protest.

Nu suntem de acord cu acest mod de a face administrație, în care sunt ignorate prioritățile Bucureștiului!

Îi cerem primarului să vină cu măsuri și proiecte în sprijinul orașului!

Îi cerem sā se ocupe de bucureșteni!

Când nu este absent, se ocupă doar de interesele sale personale și ale grupării din care face parte!”, mai scrie Gabriela Firea.

Gabriela Firea: „TIR-uri de ATI care omoară, în loc să salveze, pentru că sunt o improvizație!”

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, a precizat, marți, că TIR-urile ATI sunt o improvizație care „omoară în loc să salveze”. Reacția senatorului PSD vine după după tragedia de luni, de la „Vicrtor Babeș”, unde trei pacienți au murit după ce instalația de oxigen a unui TIR ATI s-a defectat.

„TIR-uri de ATI care omoară, în loc să salveze, pentru că sunt o improvizație! Acestea sunt gândite să fie folosite câteva ore, în cazul unor accidente rutiere, de muncă sau alte evenimente grave. Nicidecum zile în șir, în curtea spitalelor, cu același personal medical hăituit, supra-solicitat, obosit, și pe baza acelorași instalațîi electrice care deservesc un spital”, a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase