Florin Roman: Țărăniștii adevărați nu pot sta lângă CĂLĂII lui Maniu și Mihalache. Vicepreședintele PNL vorbește despre „actul de TRĂDARE” al lui Aurelian Pavelescu

Florin Roman: Țărăniștii adevărați nu pot sta lângă CĂLĂII lui Maniu și Mihalache. Vicepreședintele PNL vorbește despre „actul de TRĂDARE al lui Aurelian Pavelescu
Publicat: 30/03/2019, 14:34

„Astăzi (sâmbătă – n.r.), la Alba Iulia, orașul în care s-a născut România Mare, a avut loc congresul Partidului Național Țărănesc Maniu-Mihalache, continuatorul de drept al țărăniștilor lui Corneliu Coposu. 24 de filiale ale autenticilor țărăniști au reacționat la actul de trădare a lui Aurelian Pavelescu, cel numit impostor, și care a pus un partid istoric la «brelocul» lui Liviu Dragnea. Pavelescu este acuzat ca și-a vândut sufletul urmașilor lui Visinski, cei care i-au întemnițat și ucis în pușcării pe Iuliu Maniu, Ion Mihalache și alți mari lideri țărăniști, cu un singur scop: acela de a fi susținut de Dragnea pentru postul de Avocat al poporului, pe care Ciorbea îl eliberează in vara, ca urmare a pensionarii”, a afirmat Florin Roman, printr-un comunicat de presă.

Vicepreședintele PNL a adăugat că cei prezenți la Congresul Partidului Național Țărănescu Maniu-Mihalache l-au catalogat pe Aurelian Pavelescu ca fiind un „impostor”.

„La Alba Iulia, autentici țărăniști in frunte cu Gheorghe Ciuhandu, fostul primar al Timisoarei, foști senatori și deputați, lideri județeni ai țărăniștilor din țara au convenit sa continue pe linia trasată de Corneliu Coposu, să susțină lupta antipesede și să funcționeze sub noua titulatură până la îndepărtarea lui Pavelescu, căruia nu i s-a pomenit numele, fiind catalogat ca «impostorul» sau «purtătorul de ștampila». Autenticii țărăniști, Adevărații urmași ai liderilor țărăniști întemnițații și uciși la Sighet, Poarta Alba, Pitești, Aiud, Gherla, Râmnicu Sărat, etc de urmașii comuniștilor, prin PSDragnea, au luat decizia de a convinge toți țărăniștii din țara că un partid istoric care a făcut Unirea, alături de liberali, nu poate sta la masa cu urmașii călăilor lor”, a completat Roman.

Liberalul i-a îndemmnat pe țărăniștii autentici să lupte cu impostorii și „regimul toxic instaurat de clica lui Liviu Dragnea”.

„E un blestem pentru aceasta țara, ca la 100 de ani de la Marea Unire, România sa fie condusă de cei care au rădăcini puternice in regimurile Petru Groza și Ceaușescu. De la Alba Iulia, din Capitala Marii Uniri, autentici țărăniști au dat din nou semnalul de lupta împotriva unui regim totalitarist, instaurat de Dragnea. PNL saluta decizia demnă a urmașilor lui Maniu, Mihalache, Coposu din PNT Maniu-Mihalache și îi cheamă pe toți țărăniștii autentici, din nou, la lupta împotriva impostorilor și a regimului toxic, instaurat de clica lui Liviu Dragnea!”, a conchis vicepreședintele PNL.

Președintele PSD Liviu Dragnea a anunțat, joi, că Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat și Partidul Ecologist Român susțin lista PSD la europarlamentare. Liderul social-democraților a adăugat că recomandarea PNȚCD a fost ca pe lista PSD să fie și preotul Cristian Terheș (acesta ocupă locul 4).

Decizia liderului PNȚCD a fost criticată de reprezentanții Fundației Corneliu Coposu care au susținut că „așa-zisul protocol PSD-PNȚCD este lovit de nulitate în fața istoriei”.

În replică, Aurelian Pavelescu a afirmat că partidul nu va reacționa la atacuri, în contextul anunțului privind susținerea listei PSD la europarlamentare, pe care se află și Christian Terheș. Liderul formațiunii a precizat că nu va reacționa pentru că știe mai bine ca oricine „manualul KGB de propagandă”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Condamnarea pentru viol a lui Harvey Weinstein, anulată de o instanță din New York