Gabriela Firea afirmă că a fost ofertată de alte partide pentru a candida la Primăria Capitalei / Primarul general: Am plătit scump pentru toate greșelile făcute de liderii noștri

Gabriela Firea afirmă că a fost ofertată de alte partide pentru a candida la Primăria Capitalei / Primarul general: Am plătit scump pentru toate greșelile făcute de liderii noștri
Primarul general Gabriela Firea, ales din partea PSD, a declarat, joi seara, că a fost ofertată de alte partide pentru a candida la al doilea mandat și chiar s-a gândit la o candidatură independentă. „Am avut de multe ori tentația de a pleca (...)dar nu am putut să fac acest lucru", dezvăluie Firea.

„Să știți că am avut de multe ori tentația de a pleca sau de a încerca o variantă independentă, au fost și alte partide care mi-au spus că ar trebui, la anul, să candidez la poziția de primar general din partea altei formațiuni politice, pentru că PSD este un partid în care se aruncă cu pietrele în fiecare zi, dar nu am putut să fac acest lucru, în primul rând pentru oamenii din țară, care ne simpatizează, care au avut de beneficiat pe urma măsurilor pe care le-a luat guvernul actual și măsurilor care au fost luate de guvernele precedente, foarte bune pentru români”, a declarat, la Antena 3, joi seara, Gabriela Firea, vorbind despre momentele tensionate dintre ea și fostul lider PSD, Liviu Dragnea.

Firea a spus că este un om de echipă și nu a părăsit partidul, chiar dacă a rămas fără funcție în cadrul formațiunii.

„Sunt un om de echipă și chiar când echipa, nu în totalitate, ci prin reprezentanți la vârf, m-a abandonat, eu am rămas acolo, simplu membru de partid, fără nicio funcție aproape un an de zile. Așa cum știți, în timpul conflictului cu fostul președinte al partidului, nu m-am dezis de colegii mei, nu m-ați auzit vorbind niciodată un cuvânt urât sau o expresie sau o jignire față de membrii și simpatizanții PSD”, a mai spus Firea.

Conflictul dintre fostul lider PSD, Liviu Dragnea, și primarul general Gabriela Firea a început în toamna anului trecut. În urma scandalurilor, Firea a demisionat din funcția de președinte interimar al PSD București și nu a mai fost nici vicepreședinte al partidului.

Firea: Am plătit scump pentru toate greșelile făcute de liderii noștri

Gabriela Firea spune că social-democrații au plătit pentru greșelile făcute de liderii partidului și acum este momentul să relanseze PSD-ul.

Gabriela Firea, primar al Capitalei ales din partea PSD, a spus că social-democrații trebuie să își recunoască greșelile, chiar dacă au fost mulți care i-au îndemnat să „fugă” la alte partide.

„Să ne recunoaștem anumite greșeli. (…) Foarte mulți au venit și ne-au zis:

Primarul general a mai spus că e timpul ca social-democrații să reformze partidul, după ce „am plătit scump pentru toate greșelile făcute de liderii noștri”.

„Am plătit pentru greșeli, am plătit scump pentru toate greșelile făcute de liderii noștri. Cred că acum este momentul să ne relansăm și să modernizăm PSD, nicidecum să-l distrugem”, a mai spus Gabriela Firea.

×
Inchide