Gabriela Firea, semnătură pentru demiterea lui Clotilde Armand. „Un dezastru administrativ tot ceea ce se întâmplă la Sectorul 1”

Gabriela Firea, semnătură pentru demiterea lui Clotilde Armand. „Un dezastru administrativ tot ceea ce se întâmplă la Sectorul 1”
Gabriela Firea, semnătură pentru demiterea lui Clotilde Armand / Sursa FOTO: Facebook
Publicat: 11/08/2021, 18:31

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, a semnat pentru demiterea lui Clotilde Armand, ajunsă în fruntea Sectorului 1 în urma alegerilor de anul trecut. „Un om ajuns primar prin fraudă care îşi bate zilnic joc de bucureşteni”, este caracterizarea pe care senatorul PSD i-o face edilului de la „1”.

Partidul Social Democrat strânge semnături în vederea organizării unui referendum pentru demiterea primarului Clotilde Armand. Pe Facebook, Gabriela Firea își manifestă public sprijinul pentru acest demers.

„Principalul motiv este dezinteresul față de cetățeni”

În mesajul postat pe Facebook, Firea scrie că a așteptat suficient de mult timp un răspuns oficial din partea anchetatorilor privind frauda electorală înregistrată la Sectorul 1. În pofida dovezilor prezentate în spațiul public, autoritățile statului ezită să se implice. „Am tot asteptat un anunt oficial din partea anchetatorilor privind frauda de la Sectorul 1, dar acesta se amână… se tot amână… Viața oamenilor din Bucuresti se trăiește azi, aici, nu putem amâna la nesfârșit actiunile concrete pentru ei! Nu ne permitem! E un dezastru administrativ tot ceea ce se întamplă la Sectorul 1! Așa că azi am semnat pe lista de semnături necesare organizării Referendumului pentru demiterea primarului Sectorului 1. Principalul motiv este dezinteresul față de cetățeni!”, punctează Firea.

Felul în care arată acum sectorul, la 10 luni de mandat! Lipsa de finanțare pentru spitale, dezinteresul pentru școli, mizeria, mirosurile pestilențiale, gropile, șobolanii, țânțarii, parcurile abandonate, problemele cu apa caldă la centrala administrată de Primaria Sectorului 1” – Gabriela Firea.

„Un om ajuns primar prin fraudă”

Pentru Gabriela Firea, Clotilde Armand nu este altceva decât „un om ajuns primar prin fraudă”. În plus, acest edil „își bate zilnic joc de bucureșteni, inventând diverse povești și războaie! Doamna în cauză se luptă, de fapt, cu cetățenii Sectorului 1! Cu viața lor, a cărei calitate a scazut!! Restul e propagandă!”.

De peste 20 de ani am buletin de Bucuresti – Sectorul 1. Ce se întâmplă acum, este fără precedent! Capitala Capitalei, sectorul cu cele mai multe ambasade, teatre, muzee, instituții publice, obiective turistice – Sectorul 1- este în paragină!” – Gabriela Firea.

În finalul mesajului ei, Gabriela Firea scrie: „Îi invit pe cetățenii Sectorului 1 să vină să semneze în număr cât mai mare pentru demiterea primarului incompetent și cocoțat în funcție prin furt! Să plece acasă cei care i-au mințit pe oameni, cei care au demonstrat că nu le pasă de problemele lor”.

Celebra prezentatoare TV a ţării a fost concediată. Umilinţa la care nimeni nu se aştepta...
El este amantul Irinei Tănase, care l-a distrus pe Liviu Dragnea! Cum şi când s-au...
FOTO. Larisa Drăgulescu se pozează în ipostaze interzise! `Am făcut așa o avere impresionantă`
Bolile în funcție de grupa de sânge. Cine riscă să facă mai ușor diabet
FOTO EXCLUSIV. Ea este moștenitoarea „imperiului” pe care îl construiește Răzvan Burleanu! Primele imagini
Corina Creţu: În România, salariul minim ar fi aproximativ 3.500 lei dacă s-ar aplica indicatorul...
ROMÂNII care stau la bloc își încarcă mașinile ELECTRICE în acest mod bizar
BANCUL ZILEI – Ion, Maria și supozitoarele buclucașe
VIDEO. Cum arată capsulele pentru sinucidere asistată în 30 de secunde
El este amantul Irinei Tănase, care l-a distrus pe Liviu Dragnea! Cum şi când s-au...
Cele mai perverse OBICEIURI ale oamenilor. „Sunt de-a dreptul ȘOCANTE”
O firmă din Constanța APROVIZIONEAZĂ BANCA NAȚIONALĂ a ROMÂNIEI cu BRÂNZĂ
Dezvăluirea șocantă făcută de Donna D’Errico la 23 de ani după rolul din Baywatch
Este 24 decembrie 2021 zi liberă? Lista completă a zilelor de vacanță pentru sărbătorile de...
Nu va mai fi președinte! Lovitură cumplită pentru Florin Cîțu. Cine îi ia locul
Paul, un playboy din Galați, i-a spart relația lui Dragnea. Codrin Ștefănescu a confirmat
O poveste fabuloasă de succes. Cum a ajuns un IT-ist din Cluj să facă 100...
Locul superb aflat la câteva minute de Braşov, dar care nu este o staţiune de...