Gabriela Firea, semnătură pentru demiterea lui Clotilde Armand. „Un dezastru administrativ tot ceea ce se întâmplă la Sectorul 1”

Gabriela Firea, semnătură pentru demiterea lui Clotilde Armand. „Un dezastru administrativ tot ceea ce se întâmplă la Sectorul 1”
Gabriela Firea, semnătură pentru demiterea lui Clotilde Armand / Sursa FOTO: Facebook
Publicat: 11/08/2021, 18:31

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, a semnat pentru demiterea lui Clotilde Armand, ajunsă în fruntea Sectorului 1 în urma alegerilor de anul trecut. „Un om ajuns primar prin fraudă care îşi bate zilnic joc de bucureşteni”, este caracterizarea pe care senatorul PSD i-o face edilului de la „1”.

Partidul Social Democrat strânge semnături în vederea organizării unui referendum pentru demiterea primarului Clotilde Armand. Pe Facebook, Gabriela Firea își manifestă public sprijinul pentru acest demers.

„Principalul motiv este dezinteresul față de cetățeni”

În mesajul postat pe Facebook, Firea scrie că a așteptat suficient de mult timp un răspuns oficial din partea anchetatorilor privind frauda electorală înregistrată la Sectorul 1. În pofida dovezilor prezentate în spațiul public, autoritățile statului ezită să se implice. „Am tot asteptat un anunt oficial din partea anchetatorilor privind frauda de la Sectorul 1, dar acesta se amână… se tot amână… Viața oamenilor din Bucuresti se trăiește azi, aici, nu putem amâna la nesfârșit actiunile concrete pentru ei! Nu ne permitem! E un dezastru administrativ tot ceea ce se întamplă la Sectorul 1! Așa că azi am semnat pe lista de semnături necesare organizării Referendumului pentru demiterea primarului Sectorului 1. Principalul motiv este dezinteresul față de cetățeni!”, punctează Firea.

Felul în care arată acum sectorul, la 10 luni de mandat! Lipsa de finanțare pentru spitale, dezinteresul pentru școli, mizeria, mirosurile pestilențiale, gropile, șobolanii, țânțarii, parcurile abandonate, problemele cu apa caldă la centrala administrată de Primaria Sectorului 1” – Gabriela Firea.

„Un om ajuns primar prin fraudă”

Pentru Gabriela Firea, Clotilde Armand nu este altceva decât „un om ajuns primar prin fraudă”. În plus, acest edil „își bate zilnic joc de bucureșteni, inventând diverse povești și războaie! Doamna în cauză se luptă, de fapt, cu cetățenii Sectorului 1! Cu viața lor, a cărei calitate a scazut!! Restul e propagandă!”.

De peste 20 de ani am buletin de Bucuresti – Sectorul 1. Ce se întâmplă acum, este fără precedent! Capitala Capitalei, sectorul cu cele mai multe ambasade, teatre, muzee, instituții publice, obiective turistice – Sectorul 1- este în paragină!” – Gabriela Firea.

În finalul mesajului ei, Gabriela Firea scrie: „Îi invit pe cetățenii Sectorului 1 să vină să semneze în număr cât mai mare pentru demiterea primarului incompetent și cocoțat în funcție prin furt! Să plece acasă cei care i-au mințit pe oameni, cei care au demonstrat că nu le pasă de problemele lor”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase