Gheorghe Flutur, reales președinte al organizației județene PDL Suceava

Gheorghe Flutur, reales președinte al organizației județene PDL Suceava
Publicat: 30/11/2013, 20:23
Actualizat: 30/11/2013, 20:23

Senatorul Gheorghe Flutur a fost reales, sâmbătă, președinte al organizației județene PDL Suceava, iar prim-vicepreședinți ai filialei au fost votați deputatul Ioan Bălan și fostul senator Orest Onofrei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Gheorghe Flutur a fost singurul candidat pentru funcția de președinte al organizației, fiind ales cu 947 de voturi „pentru” și trei „împotrivă”.

Totodată, prim-vicepreședinți ai filialei au fost aleși deputatul Ioan Bălan cu cinci voturi „împotrivă” și Orest Onofrei cu 21 de voturi „împotrivă”.

Flutur a spus că organizația PDL Suceava este cea în care, în urmă cu șase ani, se punea piatra de temelie prin fuziunea dintre PLD și PD.

„De multe ori tonul a fost dat de aici. Nucleul dur al Alianței DA a fost aici”, a spus Flutur.

El i-a spus președintelui PDL, Vasile Blaga, prezent la Consiliul Județean de Coordonare al PDL Suceava, că împreună cu muncit ca miniștri și că viața a făcut să fie alături „pentru o cauză numită dreapta românească”.

La rândul său, președintele PDL, Vasile Blaga, a declarat că PDL Suceava este una dintre organizațiile puternice ale partidului și și-a adus aportul decisiv în victoriile electorale ale PDL.

El a mai spus că PDL Suceava a reprezentat „creuzetul mișcării politice” care acum se numește PDL și este o organizație „extraordinar de vie”, cu peste 10.000 de membri și alți 1.500 de noi membri veniți în ultimele luni, dar și o organizație de unde nu a plecat niciun primar, recunoscând însă că există o problemă cu primarul Sucevei, Ion Lungu, care a decis să meargă pe drumul lui.

Blaga a arătat că unii „cântau prohodul” PDL și spuneau că partidul se dizolvă, se desființează, dar ca urmare a sutelor de mii de militanți, partidul este pe un trend pozitiv și a depășit pragul psihologic de 20 la sută în sondaje.

Tags: