INTERVIU „Gândurile lui Cristoiu”: Convocarea unui referendum pe tema justiției este numai și numai în avantajul USR-PLUS (Partea a II-a)

Publicat: 24/03/2019, 17:02
Actualizat: 25/03/2019, 18:58

Ion Cristoiu spune că nu Hotărârea CSAT nr.17/2005, prin care corupția devine risc la siguranța națională, este baza protocoalelor secrete, ci o hotărâre a Guvernului Tăriceanu din 30 martie 2005. În opinia sa, această hotărâre trebuia desecretizată deoarece nu conține nimic secret, iar cel care ar trebui să o facă este președintele Iohannis. Ion Cristoiu crede că șeful statului nu a luat această măsură până acum „ca să poată să înflorească teza că Traian Băsescu este autorul protocoalelor”.

După ce a citit în premieră din documentul CSAT, Ion Cristoiu a povestit despre audierea sa ca martor într-un dosar al Codruței Kovesi. El a fost chemat joi la Secția de investigare a magistraților pentru a confirma dacă poza depusă de Sebastian Ghiță în dosarul readucerii lui Nicolae Popa în țară este cea pe care fostul deputat PSD i-a arătat-o jurnalistului cu ocazia unui interviu, la Belgrad. Ion Cristoiu spune că nu este fotografia originală, ci o reproducere și nu exclude posibilitatea ca acest lucru să fie un motiv pentru Kovesi de a o contesta. De asemenea, jurnalistul a spus că ancheta se concentrează pe petrecerea de la Crama Budureasca la care a fost imortalizată Kovesi, motiv pentru care la audieri vor fi chemați și alți participanți la chermeză.

Cum președintele Iohannis a declarat că este „aproape hotărât” să convoace referendumul pentru justiție odată cu europarlamentarele, Ion Cristoiu spune că, de fapt, există calcule ca această consultare populară să se facă la alegerile prezidențiale de la sfârșitul anului. El spune că întrebarea va fi legată de Liviu Dragnea, ceea ce îl va face erou pe liderul PSD.

Același lider PSD, spune Ion Cristoiu, a dat și lovitura electorală a săptămânii după ce s-a îmbolnăvit și internat la o clinică privată, sporindu-și astfel zestrea de imagine. Liviu Dragnea nu ocupă însă primul loc și nici nu se află în Top 5 politicieni ai săptămânii în care poziția fruntașă e ocupată de Klaus Iohannis pentru „meritul” de a fi revoluționat limba română.

CITEȘTE ȘI INTERVIU „Gândurile lui Cristoiu”: Există calcule ca referendumul să se facă la alegerile prezidențiale. Întrebarea va fi în legătură cu Dragnea (Partea I)

Redăm a doua parte a interviului:

Monica Mihai: De imagine pentru președinte.

Ion Cristoiu: Păi nu numai, pentru Justiție.Dacă întrebarea este „Sunteți de acord să continue lupta împotriva corupției” și a căzut referendumul? E ca la familie, mai țineți minte? Dacă pică înseamnă că românii sunt împotriva luptei…

Monica Mihai: Luptei anticorupție.

Ion Cristoiu: Păi, foarte important, dacă pui o întrebare,o să vedeți cam la ce întrebare se gândesc ei, o prostie, indiferent ce întrebare e, că va fi o întrebare care să confirme teza că românii luptă împotriva corupției. Bun, o întrebare:”Vreți o justiție independentă?” Și nu vin oamenii la vot și înseamnă că a căzut referendumul, înseamnă că…

Monica Mihai: În România nu se dorește o justiție independentă.

Ion Cristoiu:Și dacă vin și zic „Nu” nu se întâmplă nimic, și dacă vin și zic „Da” și este peste 30 la sută nu se întâmplă nimic, dar dacă nu vin se întâmplă, pentru că în acel moment s-a terminat cu teza justiției independente că vin și spun alte forțe „Uite, la referendum…”. Ca la familie, deci tema familiei a fost omorâtă de referendum. Dacă nu era referendumul cu familia care a eșuat, probabil că s-ar fi discutat. Deci, în aceste condiții președintele ezită pentru că convocarea unui referendum pe tema asta este numai și numai în avantajul USR-PLUS.

Monica Mihai: Ce s-ar întâmpla în scenariul în care președintele Klaus Iohannis, având acum decizia CCR care spune că poate să organizeze un referendum odată cu alegerile europarlamentare, nu ar demara acest referendum?

„Există calcule ca referendumul să se facă la prezidențiale”

Ion Cristoiu:Există calcule și eu pe asta aș fi de acord, dacă m-ar întreba, să fie pusă la prezidențiale. Există un argument foarte puternic chiar al președintelui împotriva acestei convocări. Uniunea Europeană recomandă să nu bruiem europarlamentarele care au ca subiect Uniunea Europeană…

Monica Mihai: Cu probleme interne.

Ion Cristoiu:Cu probleme interne. Din mai multe motive: campania pentru europarlamentare este o campanie în care poporul român și popoarele află de Uniune. Deci avem o posibilitate să discutăm ce e Uniunea, mai venim și mai spunem și noi, poate că unii nici nu știu. Doi: anul acesta trebuie să… Uniunea Europeană se teme de eurosceptici, noi trebuie să aducem la vot și să câștige partide care sunt de acord cu existența Uniunii Europene. Deci, Uniunea Europeană, nu știu, ar trebui să și dea o recomandare ca să nu fie parazitate de o temă internă pentru că tema Justiției din România nu are nicio legătură, sigur, degeaba îmi spune mie Dacian Cioloș că are legătură cu Uniunea Europeană, n-are nicio legătură. Trebuie ca această campanie pentru europarlamentare să discute inclusiv locul nostru în Uniunea Europeană, Uniunea Europeană dacă e bună, dacă nu e bună, dacă e Brexit, ăsta este principalul argument.Dacă o pui la prezidențiale, da. La prezidențiale chiar e un argument.

Monica Mihai: Se justifică.

„Întrebarea despre care sunt aproape sigur că asta va fi, va fi una în legătură cu Dragnea”

Ion Cristoiu: Se justifică, este o chestiune internă. Iarîntrebarea despre care sunt aproape sigur că asta va fi, va fi una în legătură cu Dragnea. Adică întrebarea va suna în felul acesta, o să vedeți: „Sunteți de acord ca cei care au condamnare definitivă să nu mai ocupe funcții publice?” Care mi se pare o nebunie, adică cheltui milioane de euro, că e o cheltuială să știți, serios, ca să dovedesc că Dragnea să nu ocupe funcții publice, nu știu. Adică cred că asta va fi în speranța iluzorie că vor veni valuri întregi de tineri și vor spune „Hai să-i dăm una”. Dimpotrivă, o asemenea întrebare îi va face, îi ridică din nou statuie lui Dragnea. Liviu Dragnea devine pe zi ce trece tot mai mare decât e prin această concentrare a întregii opoziții într-o nerozie fără margini în personaj principal. La ora actuală Liviu Dragnea e un fel de mareșalul Antonescu, Ceaușescu, Stalin ceea ce eu, cu tot respectul pentru el, nu cred, cred că Dragnea, nu că nu e dictator, e personajul ăla… Adică să mă duc în Piața Victoriei să demonstrez împotriva lui Liviu Dragnea? Mă luați peste picior? Cine-i Liviu Dragnea? Nu știu, poate că împotriva lui Ceaușescu, da, a lui Stalin, da, a lui Napoleon. Liviu Dragnea e… ați văzut cum îl fac erou?

Monica Mihai: Prin menționarea lui în toate problemele importante.

Ion Cristoiu:Îl fac erou și pentru electoratul lui. Că la un moment dat dacă pune o asemenea întrebare, eu dacă aș fi PSD-ist „Mamă, dar ce au cu el?”

Monica Mihai: Mă duc să votez să…

Ion Cristoiu: S-ar putea să voteze „Nu”. S-ar putea… Sigur că va conta foarte mult în bătălia de imagine și numărul, la câți… că la Traian Băsescu, mai țineți minte, la suspendare, într-adevăr nu a trecut referendumul, dar cele șapte milioane au fost invocate. Că acum sunt vreo două milioane care spun „Nu sunt de acord cu asemenea întrebare”, s-a terminat, domnul Liviu Dragnea e președintele României.

„Tot ce se întâmplă acum este în defavoarea Marii Britanii deoarece Brexitul a fost dorit de către Germania”

Monica Mihai: Ați vorbit de Uniunea Europeană, săptămâna aceasta a fost o săptămână importantă pentru discuțiile și negocierile privind Brexitul. Cum vedeți ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană având în vedere tensiunile care s-au produs în jurul acordului și a faptului că acest acord nu reușește să treacă de Parlamentul britanic?

Ion Cristoiu:Tot ce se întâmplă acum este în defavoarea Marii Britanii deoarece Brexitul a fost dorit de către Germania.

Monica Mihai: De ce spuneți asta?

Ion Cristoiu:Marea Britanie întotdeauna, de pe la 1800, a fost între puterile europene factorul de echilibru. Întotdeauna era Anglia, când creștea Rusia se alia cu Turcia. În Uniunea Europeană, Traian Băsescu are dreptate, era factor de contracarare a Germaniei.

Monica Mihai: De echilibru.

Ion Cristoiu:De contracararea tendinței Germaniei de a face din Uniunea Europeană un fel de mașinărie a ei. În momentul în care s-a aflat de Brexit primii care au zis „Trăiască, bine, să se ducă” au fost nemții. Nu vor mai veni, în momentul în care vin înapoi, pe de o parte, teoretic, dacă s-ar face un nou referendum ei vin cu coada între picioare, mai degrabă nu vin…

Monica Mihai: Și se așază la masa de negocieri cu un mare handicap.

Ion Cristoiu: Păi vii înapoi, dar plătești cutare, cutare… dar nu există niciun interes.

Monica Mihai: Săptămâna aceasta s-a stabilit în urma discuțiilor că există două scenarii posibile. Scenariul ca Marea Britanie să rămână în UE până pe data de 22 mai având o condiție și anume ca acordul de Brexit să treacă de Parlament sau varianta în care acesta tot nu ar trece să se decidă pe 12 aprilie dacă ies fără un acord sau dacă rămân în Uniunea Europeană și participă la alegeri.

Ion Cristoiu: Dar este foarte important pentru că au loc alegeri și avem o întrebare: dacă nu se clarifică până la alegeri, ei participă la vot?

Monica Mihai: Da.

Ion Cristoiu: Păi și dacă participă la vot ce fac, ies? Eu o nebunie, deci ei participă la vot, da? Și vor avea parlamentari, da? Nu știu, grup mare, da?

Monica Mihai: Dacă nu trece acordul săptămâna care urmează ar trebui să decidă asta. Ce se dorește?

Ion Cristoiu: E o chestie pe care și eu aș dori-o. Au loc alegeri, da? Mata ne spui: ori rămâi în Uniunea Europeană și atunci vii la alegeri, ori dacă ai de gând să pleci… e o nebunie. Dacă nu se clarifică până la alegeri, ei au dreptul să participe la alegeri, da?

Monica Mihai: Și să aibă europarlamentari.

„După părerea mea acordul a fost prost din start, de fapt conservatorii nu-l vor”

Ion Cristoiu: Păi europarlamentari și care peste o lună ies? Păi și ce fac, fac din nou alegeri? Adică e o nebunie.

Monica Mihai: Credeți că e o modalitate prin care încearcă să forțeze mâna Marii Britanii să decidă ce face?

Ion Cristoiu: Nu.După părerea mea acordul a fost prost din start, de fapt conservatorii nu-l vor, mai ales la granița cu Irlanda de Nord dacă nu mă înșel și opoziția nu e față de ieșire, este față de acord. Nici ei, nici Uniunea Europeană nu au fost destul de subtili și să țină cont și de… a impus până la urmă o serie de lucruri cu care conservatorii nu au fost de acord. Ei nu au ce face, eu cred că până la urmă vor ieși fără acord.

Monica Mihai: Mai particular, pentru România, ce-ar avea de pierdut și de câștigat în urma Brexitului?

Ion Cristoiu: România n-are nici de pierdut, nici de câștigat, aceasta este o legendă, că în urma Brexitului muncitorii noștri or să vină acasă să culeagă aici piersici. Nu, pentru că forța de muncă din Est, de ea e nevoie. Hai să fim serioși, adică nu o să renunțe niciun englez și o să spele el toaletele și n-o să spălăm noi. Deci forța noastră de muncă…

Monica Mihai: Este necesară.

Ion Cristoiu: Indiferent cum o fi. Doi: nu cred că lumea modernă, Anglia dacă iese din Uniunea Europeană o să devină dușmanul Uniunii Europene, vor fi în continuare în relații economice, aproape aceleași, așa cum o au și cu alte țări. Deci eu nu cred că pe noi ne afectează într-un fel pentru că chiar au nevoie de forța noastră de muncă. Presupunând că ce ? Să trimită toți medicii în România? Și ei după asta ce fac?

Monica Mihai: Și nu doar medicii, există o comunitate…

Ion Cristoiu: Da, o comunitate… oameni care le rezolvă lor problemele, nu vor ei să muncească sau n-au forță de muncă. Nu,din punctul acesta de vedere noi nu avem, mai ales românii nu cred că au o problemă cu Brexitul.

Monica Mihai: Este un an electoral cu două alegeri importante. Care este lovitura electorală a săptămânii din punctul dumneavoastră de vedere?

„Lovitura electorală a săptămânii:Boala lui Dragnea s-a înscris așa, poate că pe bune, într-o umanizare”

Ion Cristoiu: Mi-ai pus o întrebare dificilă. Cred că… am și notat la un moment dat. Da, am văzut, mi-ați lăsat aici o serie de variante. Sigur, nu vreau să greșesc,dar parcă boala lui Dragnea s-a înscris așa, poate că fără să… poate că pe bune, într-o umanizare. Adică a fost la spital, a avut probleme cu coloana, i-a dat și posibilitatea să sară peste Brăila, era o problemă acolo la Brăila. Acolo e fieful lui Tudose, mai țineți minte. Oricum, eu consider, repet…

Monica Mihai: Este reală îmbolnăvirea lui Liviu Dragnea?

Ion Cristoiu:E reală, ireală, nu contează. Într-o campanie electorală nu contează ce-i real și ce este de imagine. L-a ajutat mult, i-a dat un respiro. Să vedem acum dacă se duce la sfârșit în weekend și mai adaugă celor șapte discursuri încă două.

Monica Mihai: Acesta a fost internat la un spital privat, lucru care a creat controverse. După îmbolnăvirea sa el a ales să se interneze la unul din spitalele private din țară, nu să apeleze la sistemul de stat.

Ion Cristoiu: Acesta este un lucru pe care îl aud de treizeci de ani…

„Asta a fost o prostie, tot așa, tefelistă, aoleu de ce nu s-a dus la stat? E dreptul lui să se ducă unde vrea”

Monica Mihai: De ce politicienii, mai ales care conduc țara și care susțin că nu este nicio problemă cu sistemul de sănătate din România aleg să se trateze la privat?

Ion Cristoiu:Nu că vreau să-i iau apărarea, și eu m-aș fi dus la privat. Dar nu pentru că am ceva… doar pentru că acolo cunoști mai bine. Adică nu…

Monica Mihai: Cunoști mai bine, adică nu te poți încrede într-un medic dintr-un spital de stat?

Ion Cristoiu:Dar nu e de medic, stați un pic, nu pot să-l oblig pe om dacă moare să fie înmormântat unde vreau eu, unde vrea el, până la urmă e dreptul lui ca om, nu cred că… Asta a fost o prostie, tot așa, tefelistă, aoleu de ce nu s-a dus la stat? E dreptul lui să se ducă unde vrea, ce, ăla de la privat nu e tot pe teritoriul României? A, costă mai mult, poți să-l întrebi de unde ai bani pentru astea, dar te poți duce acoloși…

Monica Mihai: Dar nu este totuși un mesaj greșit transmis populației, aveți încredere în sistemul de sănătate de stat, dar eu mă duc la un medic…

Ion Cristoiu: Mă faceți să râd, dar ce mai e nevoie să transmită el un mesaj? Și fără să se fi internat el, lumea tot până la urmă la sistem privat. Eu mă duc numai la sistem privat, și, vă imaginați că fiind vedetă cred că și la stat aș mai beneficia… mă duc pentru că e ușor, repede, sigur că este costisitor, dar nu pierd timpul, în sensul ăsta, nu… și n-am complexe. Mă duc acuma la… la stat, și nu la cel mai bun spital de stat, ci la cel mai prost din Ciorogârla…

Monica Mihai: Pentru a demonstra ceva.

Ion Cristoiu: Apoi mori, stați să ne lămurim, până la urmă murea și îl înmormântam și după asta… și care era afacerea?

Monica Mihai: Totuși Liviu Dragnea a ieșit sănătos din spital.

Ion Cristoiu: A ieșit, dar am spus în sensul acesta. Nu cred că trebuie să facem… deci vedeți dumneavoastră, bătălia aceasta cu PSD-ul este ca de obicei penibilă pentru că, dacă ești un partid serios, cum e PNL-ul, nu te legi de tot felul fleacuri?. Ai anumite mari probleme cu care îi toci pe cei de la PSD, partidul de guvernare, astea…

Monica Mihai: Și tocmai de aceea a fost lovitura electorală a săptămânii pentru că uitați câte discuții s-au creat în jurul acestui subiect.

Ion Cristoiu: S-a discutat despre Liviu Dragnea din acest punct de vedere.

Topul polticienilor: Eugen Teodorovici suferă de un sindrom, sindromul „trebuie să mă duc la televizor să fiu interesant”

Monica Mihai: Haideți să ajungem la topul politicienilor, am avut și săptămâna trecută un top, haideți să vedem cine, pe ce loc s-a aflat săptămâna trecută.

Ion Cristoiu: Începem de la cinci.

Monica Mihai: Săptămâna trecută i-am avut pe Crin Antonescu pe locul cinci, pe Klaus Iohannis pe locul patru care rămâne și în această săptămână însă va fi pe un alt loc, la fel și Tudorel Toader va rămâne și în topul din această săptămână. Haideți să vedem pe aceștia doi pe ce locuri vor fi. Cine se află în această săptămână pe locul cinci.

Ion Cristoiu: Pe locul cinci este Rovana Plumb că înțeleg că va fi deschizătoare de listă la europarlamentare. Dacă mă întrebați de ce Rovana Plumb, adică în timp ce la alte partide au totuși, probabil că PMP-ul îl are pe Traian Băsescu, Cioloș, Corina Crețu. De ce Rovana Plumb? Sigur e o persoană onorabilă, dar…

Monica Mihai: Cu un trecut important în Partidul Social Democrat.

Ion Cristoiu: Da, dar toate celelalte partide, inclusiv PNL-ul, au încercat acum o manevră să spunem de imagine…

Monica Mihai: O schimbare de…

Ion Cristoiu: Știu eu, poate că cei de la PSD au încredere în structurile… Marea problemă la… ca să închei, anul acesta este prezentă la vot, adică dacă vin numai cei scoși de structuri, atunci PNL și PSD sunt victorioase…

Monica Mihai: Iar USR…

Ion Cristoiu: Iar USR n-are nicio șansă, dacă vin în plus pe lângă ăștia, atunci toți care vin pe lângă ăștia, vin în favoarea USR. Totul este foarte important, ne vom uita în dimineața aia și vom vedea prezența la vot. Dacă e mică, USR-ul poate să se ducă să se culce de pe acuma, că e mică, nu știu, vom vedea. O să discutăm atunci pe la două, mă sunați și spun, ba nu, mai pe seară că ăștia, USR-iștii vin pe seară.

Monica Mihai: Cine se află pe locul patru și de ce?

Ion Cristoiu: Păi este Tudorel Toader deoarece a supraviețuit…

Monica Mihai: A coborât două locuri, săptămâna trecută se afla pe locul 4.

Ion Cristoiu: Păi a coborât două locuri pentru că acum a supraviețuit, adică acum a fost la mâna PSD-ului și a supraviețuit moțiunii de cenzură, probabil că acea ordonanță de urgență privind completele de cinci…

Monica Mihai: Și contestația în anulare….

Ion Cristoiu: Da, completele de cinci cu care sunt de acord, când o să o dea o să discutăm. Sunt de acord, adică nu pot să fie, dacă au fost grave nereguli de procedură, ideea să profite numai cinci inși și toți ăia care au fost victime…

Monica Mihai: Credeți că a fost o condiție să rămână în Guvern să dea această ordonanță de urgență?

Ion Cristoiu: Nu, este o legendă cu încercarea de a fi scos din Guvern, pentru că în momentul în care a fost scos din Guvern Tudorel Toader, PSD-ul ajunge la mâna lui Iohannis. Iohannis în veci nu va semna. E și foarte importantă această… uite, o mare prostie cu Rovana Plumb…. Rovana Plumb e în Guvern, ori problema fundamentală a PSD-ului este să n-ajungă la semnătura celui de la Cotroceni.

Monica Mihai: Va pleca Rovana Plumb din fruntea ministerului și probabil președintele nu va semna pentru următorul ministru.

Ion Cristoiu: Păi el la Tudorel Toader nu va semna în veci, adică dacă îl scoți pe Tudorel Toader de la Justiție în acel moment s-a terminat pentru … Vi-l imaginați dumneavoastră pe Klaus Iohannis să accepte pe cine vrea PSD-ul? O respinge până la alegerile prezidențiale, așa că e mai bun Tudorel Toader, chiar dacă nu e perfect PSD-ist.

Monica Mihai: Cine se află pe locul trei în această săptămână?

Ion Cristoiu: Păi estedomnul Eugen Teodorovici care domnul Eugen Teodorovici suferă de un sindrom, sindromul „trebuie să mă duc la televizor să fiu interesant”. Este un sindrom periculos pentru politicieni, el când se duce undeva simte nevoia să spună ceva interesant și de regulă spune o năzbâtie și provoacă, a mai provocat el zeci de… în cazul de față nu știu, s-a dus la Cristache la România Nouă și l-a întrebat, că știți că acum cum te duci undeva toată lumea te întreabă dacă vei candida, și el a zis că va candida sau, mă rog, că nu e exclus și de acolo știrea în loc să fie ce face el la Finanțe a fost știrea că el va candida la prezidențiale.

Monica Mihai: La un moment dat.

Ion Cristoiu:La un moment dat.

Monica Mihai: Cine este pe locul doi?

Ion Cristoiu: Pe locul doi este Viorica Dăncilă, o să surprindă, doamna Dăncilă a susținut că corupția este și o chestiune de cultură la acea sindrofie … eu am văzut numai transcrierea, a vrut să polemizeze cu această teză.Și i-a luat apărarea domnul Klaus Iohannis care a zis că da, corupția este și o chestiune de cultură și … doamna Viorica Dăncilă a fost într-un fel…

Monica Mihai: Aprobată…

Ion Cristoiu: Aprobată și ridicată de domnul Klaus Iohannis.

„Domnul Klaus Iohannis cu acest „aproape hotărât”, eu unu l-aș pune pe locul întâi pentru că a revoluționat limba română”

Monica Mihai: Și aici ajungem la locul întâi a acestei săptămâni. Cine se află pe locul întâi?

Ion Cristoiu:Domnul Klaus Iohannis cu acest „aproape hotărât”, eu unul l-aș pune pe locul întâi pentru că a revoluționat limba română. Știți că Sadoveanu e foarte greu, adică când ajunge la corectură… folosește „pasere” și toți corectorii… de ce pasere și nu păsări. Așa și la domnul Iohannis, adică aproape hotărât nu există în limba română…Nu există. Și atunci a inventat acest „aproape hotărât” care e subiect și de glume și toată lumea spune ce înseamnă, ba chiar a fost și o parodie, „aproape președintele, aproape îndrăgostit, aproape înflorit”, nu există „aproape hotărât”, dar mă rog.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
EXCLUSIV! Cum se simte acum fiul lui Kamara? Leon face progrese notabile: ”Este un mic...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Experții avertizează că bolile transmise de țânțari se răspândesc în Europa din cauza crizei climatice