Ioan Oltean: Cezar Preda a revenit asupra demisiei de la conducerea PDL

Ioan Oltean: Cezar Preda a revenit asupra demisiei de la conducerea PDL
Publicat: 14/12/2012, 11:18
Actualizat: 28/09/2018, 13:03

Ioan Oltean a declarat, vineri, la sosirea la ședința Colegiului Director al PDL, că Cezar Preda a revenit asupra deciziei de a demisiona .

„(Cezar Preda – n.r.) a revenit asupra deciziei de a demisiona, pentru că demisiile nu se iau în fierbințeala unui subiect”, a spus Oltean.

Liderul PDL Cezar Preda a anunțat, luni, că demisionează din funcțiile de prim-vicepreședinte al PDL și de președinte al organizației județene Buzău a partidului, în urma rezultatelor alegerilor de duminică.

„Dragi buzoieni, rezultatele scrutinului pentru alegerile parlamentare au arătat clar opțiunea majoritară a românilor pentru candidații USL. Țin să îi felicit pe contracandidații mei. Au reușit să facă mai bine front comun împotriva mea, decât am reușit noi să facem front comun în apărarea ARD Buzău. Sper doar ca modul în care se vor comporta în Parlament să fie mult schimbat în bine față de modul în care au evoluat în campania electorală”, afirma Preda, într-un mesaj citat într-un comunicat al PDL remis, luni, agenției MEDIAFAX.

Preda spunea că se numără printre politicienii care consideră că, la finalul unei bătălii electorale, nu ai voie să te ascunzi după faptul că românii au votat mai mult sigle decât oameni.

În județul Buzău, ARD s-a clasat pe locul al treilea în urma alegerilor parlamentare de duminică, după USL și PPD, obținând un scord e doar 12,4%.

Cezar Preda a candidat în Colegiul 7 Buzău pentru Camera Deputaților, clasându-se pe locul doi, după candidatul USL, Marcel Ciolacu. Preda a obținut 18,74% din voturi, iar contracandidatul său 65,19%. În urma redistribuirii, Cezar Preda a obținut un nou mandat de deputat.