Iohannis, acuzat că „i-a sacrificat” pe români pentru un nou mandat. Dăncilă: Cel mai „toxic” președinte

Redactor:
Politic
Iohannis, acuzat că „i-a sacrificat” pe români pentru un nou mandat. Dăncilă: Cel mai „toxic” președinte
Viorica Dăncilă, candidatul PSD la prezidențiale, l-a atacat pe Klaus Iohannis, candidat PNL la preșdinție, spunând că acesta a fost cel mai "toxic" președinte, ce a sacrificat românii din ambiția de a obține un nou mandat.

„Voi lupta în această campanie pentru a scăpa România de cel mai toxic președinte pe care România l-a avut vreodată, un președinte care s-a întors împotriva românilor, care a blocat guvernul, care și-a bătut joc de constituție și de deciziile CCR. Un președinte care a arunca România în haos doar pentru a își impune guvernul său. Un președinte care timp de 5 ani nu a făcut nimic pentru România. Avem un președinte care a sacrificat românii din ambiția de a obține un nou mandat”, a declarat Viorica Dăncilă.

„Oamenii îi vor sancționa și la alegerile din toamnă și la cele ce vor veni, pentru că niciun român nu vrea să trăiască în dispreț. E datoria noastră să ne mobilizăm pentru a nu lăsa să facă acestei țări tot răul de care sunt capabili”, a mai spus candidatul PSD la prezindențiale.

Inchide