Lider PSD, atac la adresa lui Iohannis: Cât a fost primar nu a reușit să promoveze reabilitarea spitalului din Sibiu

Redactor:
Politic
Lider PSD, atac la adresa lui Iohannis: Cât a fost primar nu a reușit să promoveze reabilitarea spitalului din Sibiu
Vicepremierul Daniel Suciu a afirmat că cele mai mari investiții prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) sunt în derulare în Sibiu, acolo Klaus Iohannis, pe vremea când era primar, nu a reușit să promoveze reabilitarea spitalului.

„Nouă unități sanitare precum reabilitarea secției de recuperare de la sanatoriul Techirghiol, o investiție extrem de importantă, sigurul centru din România pentru recuperarea copiilor cu dezabilități, un proiect foarte mare și de foarte mult ajutor. Spitalul de boli paliative de la Botoșani, spitalul orășenesc de la Lipova, spitalul de boli infecțioase de la Zalău, spitalul orășenesc de la Vișeul de Sus”, a afirmat Daniel Suciu, într-o conferință de presă susținută, miercuri, la Guvern.

Ministrul social-democrat a adăugat că pentru reabilitarea spitalului din Sibiu Guvernul alocă 330 milioane.

„Fac o paranteză, pentru că acum două săptămâni am omis, dar prin PNDL una dintre cele mai mari investiții în domeniul sănătății se derulează în municipiul Sibiu, unde a fost primar este actualul președinte Klaus Iohannis și nici o guvernare până la aceasta de care vorbim nu a alocat nici un leu pentru spital. Cât a fost primar domnul Iohannis nu a reușit să promoveze reabilitarea spitalului din Sibiu, iar această guvernare oferă 330 de milioane pentru reabilitare”, a conchis minsitrul Dezvoltării.

Inchide