Lider PSD Brașov: L-ați văzut pe Iohannis să vorbească într-o emisiune televizată despre popor, tradiții?

Redactor:
Alexandru Costea
Lider PSD Brașov: L-ați văzut pe Iohannis să vorbească într-o emisiune televizată despre popor, tradiții?
Liderul PSD Brașov, Marius Dunca, a întrebat retoric, sâmbătă, în cadrul evenimentului de lansare a programului de candidat al Vioricăi Dăncilă pentru prezidențiale, dacă președintele actual Klaus Iohannis a vorbit vreodată "despre popor, tradiții" la o emisiune televizată.

„Doamna premier, dragi prieteni, stimați colegi, de 15 ani toți președinții României au dus o luptă cu propriul lor popor, au încercat să îl dezbine, au decredibilizat tot ce funcționează în România. Actualul președinte Werner Iohannis, l-ați văzut vreodată să vorbească într-o emisiune televizată despre popor, tradiții? Astăzi mai mult ca oricând România are nevoie de un președinte social-democrat, astăzi România are nevoie de Viorica Dăncilă președinte. Noi cei de aici, această familie minunată, am luptat și vom lupta cu cei care doresc distrugerea României. Observăm că Guvernul nostru a făcut și a realizat mai multe decât toate guvernele de dreapta la un loc. Am reușit să dăm respectul și calitatea de a fi pensionar. Pentru că bunicii noștri sunt cei care s-au sacrificat pentru România. Am reușit să dăm demnitatea de a fi profesor. Ei ce au făcut? Ce știu mai bine. Să distrugă, să dezbine, să taie. Oameni buni, vă îndemn să ne unim în jurul doamnei președinte Viorica Dăncilă, să îi dăm toată energia și forța noastră. Împreună, uniți, nimeni și nimic niciodată nu ne va putea opri”, a declarat Marius Dunca, sâmbătă, la Romexpo.

Președintele PSD Viorica Dăncilă își prezintă programul de candidat la prezidențiale, sâmbătă, la Romexpo, începând cu ora 11.00. Aceasta este și ziua în care a început oficial campania electorală pentru alegerile din luna noiembrie.

×
Inchide