Liderul deputaților PNL: Dăncilă a plecat din mandat și n-a înțeles diferența dintre indemnizație și pensie

Redactor:
Elena Crangasu
Liderul deputaților PNL: Dăncilă a plecat din mandat și n-a înțeles diferența dintre indemnizație și pensie
Liderul deputaților PNL, Florin Roman, a spus luni, referitor la afirmația fostului premier Viorica Dăncilă, cum că PNL preferă să facă alegeri în două tururi, în loc să majoreze pensia minimă, că ea și-a terminat mandatul fără să înțeleagă diferența dintre pensie specială și indemnizație specială.

„Doamna Dăncilă, după ce a stat atâta timp prim-ministru, am văzut că nu face diferența, pe mine nu mă mai surprinde, între ceea ce se numește pensie specială și indemnizație specială. Deci doamna Dăncilă a plecat din mandat și n-a înțeles care este diferența dintre o indemnizație care se supune unui anumit regim, din punct de vedere social, și pensie, din alt punct de vedere”, a spus lierul deputaților PNL, Florin Roman, luni, după întâlnirea de lucru a grupului parlamentar PNL cu ministrul Finanțelor, Florin Cîțu.

Roman a mai spus că lumea politică fără Viorica Dăncilă este tristă.

„Și vreau să-i mai spun doamnei Dăncilă că a avut timp berechet să pună în aplicare ceea ce cere PNL. Să vii să spui, după ce ți-ai terminat mandatul, că PNL nu face ceea ce nu ai făcut tu, mi se pare cel puțin ipocrit, dar mi-era dor de doamna Dăncilă, pentru că recunosc că lumea politică fără Dăncilă este tristă”, a adăugat el.

Viorica Dăncilă a declarat, duminică seară, că PNL preferă să facă alegeri în două tururi, în loc să majoreze pensia minimă. Fostul premier a precizat că pentru a organiza un tur de scrutin se cheltuie 250 de milioane de lei, iar o majorare a pensiei minime cu 10% înseamnă 280 de milioane de lei.

 

Inchide