Marian Vanghelie, despre paparazzii lui Ghiță: „Dacă îi vedeați pe acești paparazzi de doi metri, tunși scurt, cred că dvs. fugeați. I-am amenințat verbal”

Marian Vanghelie, despre paparazzii lui Ghiță:  „Dacă îi vedeați pe acești paparazzi de doi metri, tunși scurt, cred că dvs. fugeați. I-am amenințat verbal
Publicat: 22/10/2014, 12:50
Actualizat: 28/09/2018, 11:10

„Eu cred că dacă în România faci ceva ilegal, eu cred că dacă cineva se ocupă a te urmări pentru a fi șantajat pentru a face anumite lucruri, în afară de instituțiile abilitate, eu cred că trebuie arestați. Ne e nimic ilegal. Am spus un lucru normal”, a declarat, marți, Vanghelie, întrebat despre faptul că a agresat verbal o echipă de paparazzi.

Chestionat despre înjurăturile la adresa deputatului PSD Sebastian Ghiță și a premierului Victor Ponta proferat cu aceeași ocazie, social-democratul a răspuns: „Nu, nu, acolo nu ați înțeles bine. Nu îl înjuram pe domnul Ponta. «Fir-ați ai dracu voi» golanii ăștia, golanii ăia….”.

„Ca să lămurim, dacă cineva face ceva ilegal, eu cred că în următoarea perioadă instituțiile abilitate o să găsească și firmele care urmăresc oamenii politici pentru diverse șantaje în România. Nu erau jurnaliști, vă rog eu să verificați”, a susținut Marian Vanghelie.

La afirmația unui reporter care a susținut că persoanele din mașină erau paparazzi care lucrează pentru emisiunea „Wowbiz” (Kanal D – n.r.), Marian Vanghelie a negat, oferind date privind firma care deține mașina în care s-au aflat aceștia.

„Nu sunt colegi de-ai dumneavoastră de la Wowbizz, este o firmă din Voluntari. Mașina este o firmă din Strada Maxim Gorki, nr. 14 din Voluntari, județul Ilfov, punct de lucru Bulevardul Mircea Eliade nr. 18 (…). Această firmă se ocupă cu alte lucruri, nu se ocupă cu … nu au oameni care să se ocupe de presă… transferuri, servicii de transfer aeroport cu acoperire națională, servicii închiriere șoferi personali… Iar firma cu care colaborați dumneavoastră, dați-le pozele pentru români, să îi vadă pe acei oameni care se ocupă… cum arătau”, a susbliniat primarul Sectorului 5.

Vanghelie a ținut să precizeze că este „bine informat”. „Am vrut să transmit un mesaj că eu nu mă iau după oamenii normali de pe stradă. Am fost urmărit, de la 10.00 dimineața, de patru mașini și seara m-am dus să mănânc la un restaurant (….) și o să revin, dacă o să fie nevoie, la momentul potrivit, cu mai multe detalii și cum se ocupă și așa-zișii paparazzi în România și cum sunt sunt plătiți și ceea ce se întâmplă în România și sum folosesc în anumite momente anumite persoane date pe care încearcă să le obțină despre anumiți oameni politici și când doresc să le trimită la anumite instituții abilitate sub formă de informații”, a declarat acesta.

Întrebat despre faptul că i-a amenințat cu bătaia pe paparazzi, Vanghelie a spus: „Dacă îi vedeați pe acești paparazzi de doi metri, tunși scurt, cred că dvs. fugeați. I-am amenințat verbal”.

Chestionat despre faptul că a lovit mașina acestora cu pumnul și cu piciorul, Marian Vanghelie a replicat: „Haideți, vă pare rău dumneavoastră pentru chestia aceasta?”.

„Vă transmit oficial că mâine voi da postul dumneavoastră în judecată pentru că se ocupă cu asemenea oameni care, vă spun, au și probleme penale. Firma respectivă lucrează cu oameni care se ocupă, prin discoteci, cu tot felul de lucruri dubioase”, a adăugat social-democratul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Polițista care a luat mită de la Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
Reghe cere sprijinul instanței: 'Trebuie să înceteze această hărțuire!' Poliția nu confirmă urmărirea penală împotriva...
Detalii tabu din viața intimă a unei actrițe: și-a pierdut virginitatea la 35 de ani
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un...
Tragedie în România! A MURIT
Polițista mituită de Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit femeia din partea judecătorilor
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
Gorghiu: Ministerul Justiţiei depune eforturi ca prinţul Paul să-şi execute pedeapsa în România
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Interdicție în România, din aprilie. E ILEGAL peste tot. Te lasă fără bani și fără...
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Trei femei au fost diagnosticate cu HIV după ce și-au făcut tratamente faciale