Mesajul lui Băsescu pentru Boc: „Dragă Emile, a venit timpul…”

Mesajul lui Băsescu pentru Boc: „Dragă Emile, a venit timpul...
Publicat: 24/04/2016, 10:57

Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, la Cluj-Napoca, la lansarea candidaților PMP Cluj că toți cei care dețin funcții de mulți ani intră într-o rutină, spunând că municipiul Cluj-Napoca „are nevoie de mai multă fantezie, de tinerețe, de alte atracții decât create de Boc”.

„Cred că, în Cluj, PMP are șansa să câștige alegerile locale. Nu este o competiție ușoară, o spun eu, ca prieten, ca om care îl apreciază foarte mult pe Emil Boc, care este un foarte bun om politic și un bun primar, dar Clujul are nevoie de un primar foarte bun, nu de unul bun. La toți ne vine rândul să predăm ștafeta unuia mai bun decât noi, iar prietenului meu Emil îi spun, >. Toți cei care deținem funcții de mulți ani intrăm într-o rutină, poate Clujul are nevoie de mai multă fantezie, de tinerețe, de alte atracții decât create de Boc. Acesta este mesajul pe care îl transmit prietenului meu, Emil Boc: >”, a spus Băsescu.

Acesta s-a declarat convins că Adrian Gurzău, candidatul PMP la Primăria Cluj-Napoca, va da o probă de ce înseamnă să fii primar foarte bun la alegerile locale.