Nicolae Ciucă seduce femeile din PNL cu o poveste despre fiul lui Ion Brătianu. Klaus Iohannis felicită PNL pentru promovarea femeilor

Nicolae Ciucă seduce femeile din PNL cu o poveste despre fiul lui Ion Brătianu. Klaus Iohannis felicită PNL pentru promovarea femeilor
Publicat: 08/09/2023, 13:08
Actualizat: 08/09/2023, 13:09

Au curs laude pentru femei la reuniunea doamnelor din Partidul Național Liberal, care a avut loc la Eforie, în prezența președintelui Nicolae Ciucă și a secretarului general, Lucian Bode. Și Klaus Iohannis a trimis un mesaj la Școala de Vară a Organizației Femeilor Liberale „O nouă viziune: leadership feminin liberal”.

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, le-a transmis doamnelor că partidul are nevoie să beneficieze de acest catalizator, care este organizația de femei, prin toate virtuțiile pe care le are.

Faptul că în sală sunt atât de multe doamne și domnișoare pentru mine înseamnă că există determinare și atractivitate astfel încât tot mai multe doamne și domnișoare să decidă să facă parte din familia PNL

Leadershipul feminin liberal nu este doar o ideologie, ci de asumare consideră Nicolae Ciucă. Prin urmare, atunci când a fost șef al Guvernului, Ciucă a ținut să aibă peste 30%  femei, în componența echipei. Ar fi vrut mai mult, dar nu se putea face paritatea la 9 miniștri PNL.

Când s-a constituit actualul Guvern m-am angajat în fața dumneavoastră, a tuturor, că cel puțin 30% dintre membri Cabinetului vor fi doamne sau domnișoare. Nu au fost 30%, ci mai mult. Era bine să fi fost 50%, dar mai trebuia încă un membru al Guvernului să fim jumătate. Nu avem decât nouă miniștri, e greu să realizăm paritatea aici.

Fostul premier a apelat și la povești din viața familiei Brătianu, pentru a le îndemna pe doamne să viseze la idealuri.

După ce s-a întors de la studii fiul lui Ion Brătianu a fost trimis să de către tatăl său să lucreze alături de arhitectul și inginerul nostru de renume, Anghel Saligny, la Podul de la Cernavodă. Am spus că e un pic de poveste pentru că dincolo de implicarea profesională, povestește foarte frumos cât de mult îi plăcea să doarmă mai bine într-un car de fân decât la hanul din Cernavodă.  Ca atare, a văzut construcția și a participat la construcție și pe timp de zi, și pe timp de noapte visând ca în final să se finalizeze. Iată, azi ne bucurăm și vorbim de o realizare a liderilor PNL.

Femeile aduc abordări proaspete

Președintele Klaus Iohannis a transmis femeilor liberale că anul 2024 este semnificativ pentru viitorul României și un bun prilej de reflecție asupra modului în care „femeile pot participa mai mult la consolidarea democrației”.

Iohannis le-a îndemnat pe doamne să-și asume proiecte îndrăznețe, să acționeze cu integritate și să nu se lase descurajate atunci când întâmpină dificultăți.

Femeile aduc abordări și perspective proaspete, modelate de experiențele lor unice în comunitate și în familie. Înțelegerea profundă a provocărilor societale, empatia și compasiunea pe care le manifestă trebuie valorificate și în actul politic.

CITEȘTE ȘI:

UPDATE | Primele decizii majore luate de Marcel Ciolacu, după scandalul azilelor groazei. Ministrul Muncii anunță noua lege a asistenței sociale

VIDEO EXCLUSIV | Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu despre dezvoltarea infrastructurii: ”Sunt proiecte care nu se întâmplă peste noapte”

Foto: facebook/Nicolae Ionel Ciucă

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Surpriză maximă! Cătălin Bordea, escapadă în doi! Cu cine a plecat comediantul la Paris
FOTO. Frumoasa Lena și-a pus iubitul fotbalist la munca de jos! Cum arată în costum...
Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp. Polițiștii l-au testat pentru consum de...
Berea fără alcool te lasă fără permis. Medic: Înverzește etilotestul
Schimbare majoră a băncilor din România. Câţi lei obţinem acum dacă schimbăm 15.000 de euro
Un oficial al FRF-ului sare în apărarea lui George Pușcaș după evoluția solidă din partida...
Ai voie să încalci LINIA CONTINUĂ dacă depășești o căruță / tractor? Ce prevede legea...
Cum arată închisoarea din Germania în care va sta Cătălin Cherecheș. Primele imagini din penitenciarul...
Oana Lis trece prin momente dificile: ”Nu mai e”. Ce s-a întâmplat cu soția lui...
Rona Hartner a fost uitată de celebrități la înmormântare! Aurel Pădureanu și Ioana Tufaru sunt...
Atac terorist în Paris. Atacatorul a strigat "Allah akbar" şi a atacat trecători în centrul...
Vestea șocantă pentru consumatorii de Pepsi. Secretul băuturii a ieșit la iveală după zeci de...
Adevărata poveste, spusă după un SECOL! Cel mai MARE trib din SUA
SE INTERZICE FUMATUL în aceste locuri! Reguli noi pentru fumătorii din România
Ce secrete vor fi dezvăluite în ultimul episod din „Clanul”
Cum arată familia lui Călin Popescu Tăriceanu. Imagini rare cu femeia care l-a cucerit și...
BANCUL ZILEI. Bulă: Băi nevastă, am observat că facem dragoste doar când ai nevoie de...