Nicușor Dan îl confiscă pentru o zi pe Cioloș. Cum arată sloganul de campanie al USR

Nicușor Dan îl confiscă pentru o zi pe Cioloș. Cum arată sloganul de campanie al USR
Publicat: 19/10/2016, 19:20
Actualizat: 03/03/2017, 15:11

”Suntem fericiți cu acest demers (lansarea platformei România 100 – n.r.). Foarte mare parte din populație susține pe Dacian Cioloș, a văzut în guvernarea de până acum o speranță, a văzut transparență, a văzut onestitate, a văzut bun-simț. Programul pe care l-a lansat este în acord cu programul USR. USR susține pe Dacian Cioloș pentru un nou mandat de prim-ministru după alegerile parlamentare”, a anunțat Nicușor Dan într-o conferință de presă.

Potrivit liderului USR, sloganul de campanie al USR este: „În sfârșit ai cu cine”.

”Dacian Cioloș a venit cu o platformă, România 100, în care spune cum vrea să guverneze în continuare. A spus că așteaptă sprijin de la partide pentru acest proiect și noi venim ază să-i spunem că i-l oferim, că programele sunt mai mult decât compatibile și că vrem să colaborăm în această direcție”, a mai spus Nicușor Dan.

Premierul Dacian Cioloș și-a lansat, luni seară, Platforma România 100 (România la 100 de ani), pe Facebook, precizând că ea conține 10 principii ale unei guvernări, însoțite de un portofoliu de proiecte naționale care crede că ar trebui continuate sau începute de guvernul viitor.

„După alegerile din 11 Decembrie 2016, România riscă să aibă în prima linie, să fie condusă de oameni politici cercetați penal, cu condamnări penale, oameni care nu mai pot reprezenta viitorul. La 100 de ani de la Marea Unire, România merită o clasă politică cinstită, care să devină un model de etică și onestitate, nu de populism și demagogie. Merită un Parlament ai cărui membri respectă justiția, care țin cont de nevoile și de așteptările societății, care lucrează pentru țară, nu pentru interese private. România are nevoie de oameni politici, demnitari și oameni de stat vizionari, în serviciul cetățenilor”, se arată în platforma lansată de premier, luni seară.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase