Nicușor Dan, preferat de peste 86% dintre membrii USR București pentru Primăria Capitalei

Nicușor Dan, preferat de peste 86% dintre membrii USR București pentru Primăria Capitalei
Publicat: 13/10/2019, 09:57

„Democrația internă și promovarea competenței sunt două dintre valorile de bază ale USR. În spiritul acestor valori, USR București a derulat o consultare internă în perioada 8-11 octombrie pentru pentru a afla direct de la membrii USR care este soluția pe care o preferă la Capitală. Peste 86% dintre membrii care și-au exprimat o opțiune vor ca partidul să-l susțină pe Nicușor Dan, în calitate de independent, pentru Primăria Bucureștiului”, arată filiala USR București pe pagina de Facebook.

Rezultatele consultării au fost următoarele: 86,1% dintre membri îl susțin pe Nicușor Dan, 3,78% pe Dragoș Dragoteanu și 10,12% pe Mihnea Bărbulescu, potrivit sursei citate.

Sursa menționată mai spune că la consultare și-au exprimat opiniile 741 de membri dintr-un total de 1.917.

Rezultatele consultării vor fi prezentate, duminică, în cadrul Conferinței Municipiului București și apoi va fi discutată strategia politică a filialei în perspectiva alegerilor locale de anul viitor.

USR se va întruni în Comitet Politic pe 30 noiembrie pentru a modifica statutul partidului, astfel încât formațiunea să poată susține și candidați independenți la alegeri, respectiv pe Nicușor Dan la alegerile pentru Primăria Capitalei.

Pe 16 septembrie, deputatul Nicușor Dan a anunțat că s-a înscris în cursa internă a USR București pentru alegerea candidatului pentru Primăria Capitalei.

De asemenea, Vlad Voiculescu este candidatul PLUS la alegerile pentru Primăria Capitalei.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase