Orban: „Datoria publică a României a crescut cu 5,5 miliarde euro. După PSD, potopul!” Mesaj dur pentru români: Data viitoare mergeți la vot!

Orban: „Datoria publică a României a crescut cu 5,5 miliarde euro. După PSD, potopul! Mesaj dur pentru români: Data viitoare mergeți la vot!

„PSD-ALDE NE FURĂ ȘI VIITORUL. În 2017 datoria publică a României (adică a fiecărui cetățean român) a crescut cu 5,5 miliarde de euro. În condițiile în care PSD nu a construit nimic, niciun tronson de autostradă, niciun spital nou, nicio capacitate nouă de producție, niciun tronson nou de cale ferată, nicio hidrocentrală nouă, NIMIC. Toți banii au fost azvârliți în pomeni electoraliste. În 2018, după cum arată bugetul și promisiunile lor, estimările privind creșterea datoriei publice sunt între 7 și 9 miliarde de euro. În fiecare an în care vor mai stă la putere vor crește și mai mult această datorie. Iresponsabilii care ne conduc astăzi acționează după principiul DUPĂ NOI, POTOPUL. Ne pun în cârcă nouă și copiilor noștri această povară, care va afecta negativ veniturile fiecărui român pe termen mediu și lung. Acesta este prețul pe care îl plătim pentru indiferență și neparticipare la viața publică și la vot. Data viitoare mergeți la vot și să nu îi mai votați niciodată!”, a scris Ludovic Orban, sâmbătă pe Facebook.