Orban: Mult timp mi-am pus întrebarea când se va ajunge la bătaie din partea PSD. Solicit energic pedepsirea „golanului politic” Palada

Orban: Mult timp mi-am pus întrebarea când se va ajunge la bătaie din partea PSD. Solicit energic pedepsirea golanului politic Palada
Publicat: 14/09/2017, 13:49
Actualizat: 15/09/2017, 21:16

„Solicit energic pedepsirea golanului politic pentru infracțiunea pe care a săvârșit-o, și anume a fostului purtător de cuvânt al Guvernului PSD”, a spus Orban, într-o conferință de presă.

„Mult timp mi-am pus întrebarea când se va ajunge la bătaie din partea PSD. Iată că s-a ajuns la bătaie din partea fostului purtător de cuvânt al Guvernului PSD – Ponta, un om trimis permanent la înaintare și care susține ideile aberante ale partidului de guvernământ”, a adăugat Orban.

El a precizat că PSD capătă în cultura politică elemente care țin de apanajul unui partid totalitar.

„Amenințarea, intimidarea, agresivitatea, brutalitatea de limbaj, atitudinea ostilă permanentă, intimidarea opoziției au devenit politică de partid pentru PSD”, a spus Orban.

El s-a întrebat, retoric, de ce liderul PSD Liviu Dragnea nu a dat o poziție politică referitare la „comportamentul grobian și brutalitatea fizică săvârșită de un cirac de-al lor împotriva unui reprezentant al opoziției”.

Moderatoarea emisiunii Talk B1, Nadia Ciurlin, a anunțat, miercuri seară, că sociologul Mirel Palada l-a agresat fizic pe senatorul Mihai Goțiu (USR), în timpul unei pauze publicitare. Ulterior, Mihai Goțiu a precizat că a fost lovit de către Palada cu pumnul în gură.

„Din păcate, în pauza de publicitate s-a întâmplat un eveniment extrem de neplăcut. Domnul Mirel Palada l-a agresat fizic pe domnul Mihai Goțiu. Ne pare foarte rău pentru acest eveniment. Din păcate, au trebuit să părăsească amândoi platoul”, a spus Nadia Ciurlin, la reluarea emisiunii.

„Palada a intervenit de mai multe ori peste mine. I-am spus că am intrat în politică din cauza unora ca el. M-a lovit în față o singură dată. Comportamentul din aceasta seară e doar o mostra. Nu e doar o agresiune fizică, dar și o agresiune a majoritatii. Azi, în Biroul Permanent când am cerut comisie de ancheta legata de modul în care s-a votat la moțunea de cenzură, au considerat ca nu e cazul sa se ancheteze”, a declarat Mihai Goțiu, la B1, explicând incidentntul.

„Am simțit decăderea totală a PSD-ului atunci când m-a lovit”, a comentat senatorul USR.

Acesta intenționează să depună plângere la poliție împotriva lui Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al Guvernului.

„Nu cred că domnul Palada va mai apărea în presă o vreme. Sper ca presa să aibă atâta demnitate…”, a adăugat Goțiu.

Mihai Goțiu a declarat, miercuri, pentru Mediafax, că a fost amenințat de către Mirel Palada înainte de a fi lovit în timpul pauzei unei emisiuni la B1 TV, senatorul USR precizând că în urma incidentului a avut doar buza spartă și un picior julit.

„În timpul emisiunii, când se discuta despre prietenul domnului Palada, Sebastian Ghiță, și despre drumul banilor la Ploiești, a intervenit în timp ce vorbeam. Când s-a întâmplat și a doua și a treia oară, i-am spus că este un comportament de om nesimțit și ăsta este unul dintre motivele pentru care am intrat în politică. Moderatoarea Nadia Ciurlin mi-a atras atenția la limbaj și m-am conformat. În pauză m-a amenințat direct să nu-i mai spun că-i nesimțit – deși eu mă referisem doar la comportamentul lui – și că văd eu după emisiune”, a relatat Goțiu geneza incidentului.

Goțiu nu a retractat însă afirmații anterioare și asta l-ar fi făcut pe Mirel Palada să sară la bătaie. „A sărit la mine și m-a lovit cu pumnul. Au trebuit să intervină cei de la B1 să-l scoată afară”, a spus senatorul. El a precizat că nu a fost foarte afectat fizic de accesul de furie al celuilalt invitat fiind vorba de „o buză spartă și un picior julit”.

„Comportamentul ăsta denotă un comportament al clasei politice, în general. Chiar astăzi, un coleg de-al meu, deputatul Adrian Prisnel, a fost amenințat în timpul dezbaterilor din Comisia de agricultură”, a mai spus Mihai Goțiu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
S-a aflat motivul pentru care a murit Gabriela, micuța de 4 ani cu chip de...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cronica unui 'blat' anunțat. Motivul real pentru care Zanni a fost eliminat și adus înapoi...
Actrița celebră, la un pas de PARALIZIE! A descoperit că are o TUMORĂ pe măduvă
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Există români care nu și-au primit pensiile înainte de Paște: „Mi-am făcut niște calcule. Mă...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
China a lansat o sondă pentru a colecta eşantioane de pe faţa ascunsă a Lunii
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Euro falși în toată Europa. Banii care au fost falsificați: Nu trebuie să fii expert
Vârsta de pensionare ar putea crește în România. Datele care ar duce la o decizie...
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Zeci de experţi în Inteligenţă Artificială de la Google, recrutați de Apple