PDL Constanța susține că Ponta le cere lui Mazăre și Constantinescu 500.000 de voturi pe litoral „pentru a-i scăpa de pușcărie”

PDL Constanța susține că Ponta le cere lui Mazăre și Constantinescu 500.000 de voturi pe litoral pentru a-i scăpa de pușcărie

Democrat-liberalii constănțeni susțin că premierul Victor Ponta le-ar fi cerut primarului Constanței, Radu Mazăre, și președintelului Consiliului Județean, Nicușor Constantinescu, 500.000 de voturi pe litoral, „pentru a-i scăpa de pușcărie”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Din sursele noastre, am aflat că Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu au obligația față de premierul Victor Ponta, pentru ca acesta să îi scape de pușcărie, să facă în așa fel ca la Constanța să voteze cel puțin 500 de mii de cetățeni. Cu alte cuvinte, la Constanța, miza electorală NU este demiterea lui Băsescu, ci salvarea de la pușcărie a lui Mazăre și a lui Constantinescu, cei care bagă frica și îi amenință pe cetățeni pentru ca aceștia să participe la vot”, se arată într-un comunicat remis presei de către organizația județeană Constanța a PDL.

Democrat-liberalii constănțeni spun că din acest motiv există presiuni din partea USL, atât asupra reprezentanților partidului desemnați în secțiile de votate, cât și asupra observatorilor din partea organizațiilor neguvernamentale, să nu participe la urmărirea exercitării votului.

„USL nu dorește să primească delegații PDL în secții, așadar va încerca să facă tot posibilul ca regulile jocului să nu fie respectate. Mai mult de atât, au ordonat ca în secțiile de vot să nu fie primiți delegații din partea PDL și observatorii din partea ONG-urilor, pentru a se putea frauda”, se arată în comunicatul PDL Constanța.

În documentul citat se menționează și că la Constanța USL va încearca să vicieze rezultatul prin acțiuni de intimidare a angajaților din instituțiile statului și a primarilor din județ, „iar disperarea este atât de mare, încât se pregătesc să aplice metode bine puse la punct de fraudare a alegerilor, pentru a obține numărul de 50 +1 voturi prin care, astfel, să scape de dosarele grele”.

PDL Constanța a anunțat că va monitoriza procesul de votare și va face plângeri penale președinților și delegaților din secțiile de votare care se implică în acțiunea de fraudare, cerându-le acestora să nu se lase intimidați de „tacticile mai puțin ortodoxe sau orice alt fel de presiuni venite din partea reprezentanților USL”.

Întrebat de corespondentul MEDIAFAX cum comentează afirmația PDL Constanța potrivit căreia Victor Ponta le-ar fi cerut lui și președintelui CJ Constanța, Nicușor Constantinescu, 500.000 de voturi pe litoral, la referendum, ca să-i scape de pușcărie, primarul Radu Mazăre a răspuns ironic: „Nu 500.000, ci două milioane”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Condamnarea pentru viol a lui Harvey Weinstein, anulată de o instanță din New York