• Publicat:
Politică

Ponta: Apostolul Mihai va jura că Dăncilă e rudă din Videle a Mântuitorului și face 100 de miniștri

Ponta: Apostolul Mihai va jura că Dăncilă e rudă din Videle a Mântuitorului și face 100 de miniștri
Președintele Pro Romania Victor Ponta a declarat, în plenul în care se votează moțiunea de cenzură, că premierul Viorica Dăncilă și-a căutat susținerea promițând posturi de miniștri, în cazul Pro Romania promisiunea fiind chiar de trei premieri.

„Cred că nu trebuie să vorbim despre chestiuni personale. Din câte știu, ne-am luptat aici să dăm înapoi acele pensii și salarii. Doamna Dăncilă nu știe ce vorbește. Este tautologic ce spun acum, căutați cuvântul tautologic să înțelegeți ce spun acum. Nu avem ministru la Mediu, Energie, Educație. Vorbim despre un guvern care nu mai există. Eu zic să încetăm de azi – boală lungă, moarte sigură. Dvs de la PSD poate știți. Pentru faptul că ați stat în Opoziție, am câștigat alegerile. Doamna Dăncilă nu știe asta. A fost la Bruxelles. Mâine se implinesc 45 de zile de când s-a schimbat compoziția politică a Guvernului. Doamna Dăncilă, atunci când spunea că e la 1 septembrie va veni în Parlament cu un guvern restructurat. Nu am întrebat care an și atunci când vorbești cu doamna Dăncilă cifrele sunt o problemă. Azi am aflat că dl Tăriceanu este un om foarte rău. Dar până acum știam că ai fost un om bun. Probabil din același motiv că ai refuzat invitația la cină de la știm noi cine.”, a declarat Victor Ponta.

Acesta a vorbit și despre unele promisiuni pe care le-au primit membri Pro Romania pentru a susține Guvernul.

„Nu am auzit niciodată de când fac politică ca un premier să sune 100 de parlamentari să le spună la toți că vor fi miniștri. De de la Pro Romania erau trei prim-miniștrii, ca să nu ne certăm. mâine, dacă nu trece moțiunea, trebuie să facă o minune biblică și să avem un guvern cu 100 de miniștri. iar Apostolul Mihai va jura că Dăncilă e o rudă din Videle a Mântuitorului și poate face 100 de miniștri. (…) Am auzit că sunt un om rău că am pus-o pe listă în 2014 ca europarlamentar, dar cred că un alt om mai rău ca mine, dl Dragnea a pus-o premier. Să nu aveți nevoie de recunoștința doamnei Dăncilă că pățiți ca Dragnea. Vă rog să nu îi fie datoare, că își plătește datoriile”, a mai spus Ponta.

Tags:
Inchide