Ponta: Regret că am acceptat cvorum 50%, pentru că ne-am lăsat păcăliți de niște oameni necinstiți

Redactor:
Alexandru Moise
Ponta: Regret că am acceptat cvorum 50%, pentru că ne-am lăsat păcăliți de niște oameni necinstiți
Premierul Victor Ponta și-a exprimat, marți, regretul că, împreună cu Crin Antonescu, a acceptat un cvorum de 50% la referendum, pentru că acest prag de participare la vot a fost folosit cu rea credință de "niște oameni necinstiți", el făcând referire la Traian Băsescu și la șase judecători ai CC.

Premierul Victor Ponta și-a exprimat, marți, regretul că, împreună cu Crin Antonescu, a acceptat un cvorum de 50% la referendum, pentru că acest prag de participare la vot a fost folosit cu rea credință de „niște oameni necinstiți”, el făcând referire la Traian Băsescu și la șase judecători ai CC.

Primul-ministru a fost întrebat de jurnaliștii acreditați la Palatul Victoria dacă își reproșează ceva în calitate de șef al Executivului în legătură cu referendumul.

„Da. Categoric, da. Dacă aș fi știut atunci că ceea ce, domnul Antonescu și cu mine, cu bună credință am făcut acceptând cvorumul de 50%, va fi folosit cu rea credință de Traian Băsescu care a boicotat referendumul și de judecătorii de la CC, cei șase, care n-au vrut să țină cont de realitate, da, asta regret. Regret că ne-am lăsat cu toții păcăliți de niște oameni necinstiți”, a spus Ponta.

Inchide