• Publicat:
  • Actualizat:
Politică

Ponta vrea de la miniștri o strategie pentru 2018 cu proiecte ce nu au putut fi realizate în 100 ani

Ponta vrea de la miniștri o strategie pentru 2018 cu proiecte ce nu au putut fi realizate în 100 ani
Premierul Ponta le-a cerut miniștrilor ca, pentru această toamnă, să îi propună o serie de proiecte care să fie incluse într-o Strategie pentru 2018, prin care vor fi marcați și "100 ani de România", arătând că un obiectiv este construcția unei autostrăzi care să lege Ardealul, Moldova și Muntenia.

Premierul Ponta le-a cerut miniștrilor ca, pentru această toamnă, să îi propună o serie de proiecte care să fie incluse într-o Strategie pentru 2018, prin care vor fi marcați și „100 ani de România”, arătând că un obiectiv este construcția unei autostrăzi care să lege Ardealul, Moldova și Muntenia.

„Vreau să vă gândiți pentru toamnă, după vacanță, că nu e prea devreme să începem să construim strategia pentru o sută de ani de România, 2018. Poate părea foarte devreme, dar de fapt nu e devreme. Trebuie să facem un bilanț, să vedem ce ne propunem pentru 2018, ce a reușit să facă țara asta în 100 de ani și ce nu a reușit. Eu am problema cu autostrada care să lege cele trei regiuni. În 100 de ani nu am reușit să ne legăm Ardealul cu Moldova și cu Muntenia. Poate, totuși, construim din timp obiectivele noastre pentru 2018”, a spus Ponta miniștrilor.

Solicitarea pentru pregătirea unei astfel de strategii a fost formulată în ședința de marți a Guvernului.

 

Inchide