Președintele PSD îi încurajează pe colegii din partid să posteze următorul mesaj pe Facebook: „Sunt pesedist și mândru că sunt român”

Redactor:
Politic
Președintele PSD îi încurajează pe colegii din partid să posteze următorul mesaj pe Facebook: „Sunt pesedist și mândru că sunt român”
Președintele PSD Liviu Dragnea a cerut, joi seara, colegilor din partid să inițieze o acțiune comună pe Facebook prin care să transmită mesajul „sunt pesedist și mândru că sunt român", ca răspuns la declarația președintelui Klaus Iohannis.

„Standardele duble sunt și modul cum suntem priviți noi. Azi am constatat că așa-zisul președintele nostru a spus că mă adresez românilor și nu pesediștilor. Adică el este mai român ca noi. Le cer colegilor să ne punem pe Facebook >”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

„Am văzut că cei care nu votează cu noi sunt proști și needucați. I-am văzut și pe cei care vorbesc și spun că nu susțin ideile fasciste ale USR. Ei vorbesc pentru niște nișe din societate. Aceasta e marea diferență dintre noi și ei”, a mai spus liderul PSD.

Reacția lui Liviu Dragnea vine ca urmare a declarației șefului statului Klaus Iohannis, de joi seara: „Eu de când sunt Președinte mă implic pentru România și asta vreau și pentru asta, da, voi face campanie! Și pentru referendum, și pentru prezidențiale, dar mai ales pentru o Românie europeană, o Românie justă, o Românie dreaptă, o Românie așa cum și-o doresc românii, nu așa cum și-o doresc pesediștii”.

Inchide