Prim-vicepreședintele PNL Buzău, infectat cu SARS-CoV-2. El candidează la Consiliul Județean: „Vă rog din suflet să nu politizați această situație”

Prim-vicepreședintele PNL Buzău, infectat cu SARS-CoV-2. El candidează la Consiliul Județean: „Vă rog din suflet să nu politizați această situație”
Prim-vicepreședintele PNL Buzău, infectat cu noul coronavirus. El candidează la Consiliul Județean
Publicat: 26/08/2020, 10:38
Actualizat: 06/04/2021, 16:23

Prim-vicepreședintele PNL Buzău și candidat la o funcţie de consilier judeţean, Ionuţ Iuga a anunțat că a fost infectat cu virusul SARS-CoV-2. Politicianul i-a rugat pe cei cu care a intrat în cotnact să se adreseze la DSP sau la UPU dacă au simptome. De asemenea, liberalul a menționat că dorește ca această situație să nu fie politizată. 

„Dragii mei prieteni, doresc să vă aduc la cunoștință că am fost declarat pozitiv pentru SARS-COV2 în urma unui test PCR-CT. Nu am simptome, am început deja tratamentul. Îi rog pe cei care au intrat în contact cu mine în ultimele zile să se adreseze DSP sau UPU în cazul în care au simptome specifice. Vă rog din suflet să nu politizați această situație și să ne comportăm responsabil în fața acestei boli, care ne dă viețile peste cap”, scrie pe Facebook Ionuț Iuga.

Politicianul precizează că va continua să lucreze de acasă.

„Voi fi alături de colegii mei prin intermediul tehnologiei, voi continua să lucrez de acasă în zilele ce urmează, până când tratamentul va elimina virusul și mă voi putea întoarce la viața normală de dinainte de acest nefericit incident. Sănătate multă vă doresc! Aveți grijă de voi”, conchide candidatul liberal.

PNL Rm. Sărat a precizat că în ultima perioadă de timp Ionuț Iuga a desfășurat o activitate politică de îndrumare și consiliere juridică pentru întocmirea corectă a dosarelor de candidatură pentru localitățile din zona rurală.

Reacția PNL Râmnicu Sărat

„Față de anunțul public, făcut de către domnul avocat Ionuț Iuga, primvicepreședinte P.N.L. la nivel județean, organizația PNL Râmnicu Sărat doreste să facă următoarele precizări: Sănătatea este cel mai de preț lucru pentru fiecare om. Suntem solidari cu colegul nostru și îi dorim multă sănătate, la fel cum le dorim tuturor râmnicenilor. Apreciem modul transparent și deschis, în care a procedat colegul nostru, anunțând public situația sa medicală.

În ultima perioadă de timp, domnul Ionuț Iuga a desfășurat o activitate politică de îndrumare și consiliere juridică pentru întocmirea corectă a dosarelor de candidatură pentru localitățile din zona rurală.

Din aceste motive dl. Iuga nu a participat la niciuna din ieșirile de campanie, de pe străzile Râmnicului și nici la întâlnirile restrânse de lucru de la sediul organizației Râmnicu Sărat. Este regretabil modul în care adversarii noștri politici din cadrul PSD-Pro Romania au înțeles să prezinte această situație medicală, prin afirmații manipulatorii și exagerate, doar cu scopul de a obține voturi. Cu atat mai regretabil cu cat ambele partide au avut cazuri de infectări cu virusul Covid- 19, cazuri în forme grave, care au dus chiar la abandonarea cursei de catre unul din candidati si incheierea unei aliante politice. Spre deosebire de alte partide politice, care neagă existența acestui virus, Partidul Național Liberal – Organizația Râmnicu Sărat a luat măsuri foarte stricte pentru protecția sanitară a membrilor săi, atât la sediul partidului, cât și în ieșirile pe teren. Au fost puse la dispoziție măști de protecție, dezinfectanți, iar la sediul partidului având și două locuri speciale pentru igienizarea mâinilor cu apă și săpun. În continuare vom trata cu toată seriozitatea măsurile sanitare ce se impun și-i îndemnăm pe râmniceni să facă același lucru”, transmite PNL Rm. Sărat.
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Cât costă sicriul în care a fost depus trupul neînsuflețit al lui Costel Corduneanu. 'Stăpânul...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
IMAGINILE DURERII 😢 Mama lui Costel Corduneanu s-a prăbușit de durere când a văzut sicriul...
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Filmul exploziei care a devastat, azi noapte, un bloc din Craiova: Țipete de groază și...
Incredibil cine e Mihaela, fata care s-a aruncat de la etajul 15! Mesajul de adio...
Ce au stabilit judecătorii în cazul lui Vlad Pascu. Tatăl lui Sebastian Olariu, unul dintre...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Un inginer Boeing spune că producătorul american de avioane a ignorat îngrijorările legate de siguranţă:...
A fost SPART codul celui mai TEMUT criminal în serie din istoria Americii
Pericol uriaș în TRANSILVANIA. Informațiile oficiale venite chiar astăzi, 18 APRILIE
Tzanca Uraganu și Costel Bijou, la căpătâiul lui Corduneanu. Lideri de clanuri de temut, așteptați...
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv...
Mădălin s-a izbit de un copac când a aflat că iubita îl înșală! Ireal ce...
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe...
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani: " Îmi...
BANCUL ZILEI. Bulă îşi cumpără un taur viguros. Vine primarul:- Bulă, cât vrei pe el?
Corpul nu vrea de fapt să îmbătrânească, arată prima hartă a mușchilor umani