Prima reacție a Elenei Udrea după alegeri: ”Îmi pare bine pentru Traian Băsescu. Probabil, Dragnea premier”

Prima reacție a Elenei Udrea după alegeri: ''Îmi pare bine pentru Traian Băsescu. Probabil, Dragnea premier''
Publicat: 12/12/2016, 11:47
Actualizat: 12/12/2016, 12:54

„Probabil că domnul Dragnea. Ce poți să-i mai spui când ai luat 50% aproape cu partidul tau, cine mai poate să-i reproșeze ce, domnului Dragnea? Probabil că domnul Dragnea va fi noul premier”, a declarat Elena Udrea, la instanța supremă unde participă la o nouă ședință de judecată în dosarul Gala Bute.

Întrebată de jurnaliști dacă este frustrant să vadă un premier condamnat în condițiile în care ea nu a obținut un mandat de parlamentar din cauza problemelor cu legea, Elena Udrea a răspuns: „Dacă a fost votat, asta este. Electoratul a votat. Nu poți să-i reproșezi electoratului nimic. Și nu doar că a votat. Cred că s-a votat cum nu s-a mai votat, cred, din 2000. Așa un vot masiv pentru PSD, pentru un partid și s-au bătut în toată țara aproape. Și scorul mic al PNL-ului…Deci, dacă așa a votat electoratul eu nu cred că noi avem ce să spunem. Evident (electoratul n.r.) n-a fost interesat de mesajul acesta cu justiția care s-a tot dat și cu penalii. Au votat PSD fără să-i intereseze lucrul acesta. Probabil că și societatea trebuie să înceapă să priveasca altfel clasa politica”.

În ceea ce privește planurile de viitor, în condițiile în care nu a intrat în Parlament, Udrea a precizat că probabil se va ocupa de „avocatură sau chiar în mediul de afaceri sau nu stiu…vin în televiziune la dumneavoastră”, le-a spus jurnaliștilor.

Fostul ministru susține că se bucură pentru rezultatul întrunit de PMP și pentru Traian Băsescu.

„Am înțeles mesajul electoratului. Mă bucur că a intrat PMP, mă bucur pentru Traian Băsescu. Personal, o vreme o să mă retrag din atenția dumneavoastră. Îmi găsesc alte proiecte, nu că în ultimii 2 ani aș fi făcut cine știe ce politică, dar o să îmi găsesc proiect privat în care să fac cu totul altceva. Mai bine să intre în Parlament PMP decât un candidat independent, Elena Udrea. (…) Probabil că problemele pe care le am avut și le am i-a determinat pe mulți dintre susținătorii mei de la alegerile trecute ca de data aceasta să nu îmi dea votul”, a precizat Udrea.

Tags:
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase