• Publicat:
Politică

PSD: Dacă ar vrea cu adevărat, PNL ar putea plăti chiar de acum alocațiile dublate. Sunt bani în buget pentru primele luni

PSD: Dacă ar vrea cu adevărat, PNL ar putea plăti chiar de acum alocațiile dublate. Sunt bani în buget pentru primele luni
PSD transmite că există banii necesar pentru ca Guvernul să poată plăti alocațiile dublate în primele șase luni ale anului, iar pentru cea de-a doua jumătate a anului suma poate fi alocată prin rectificare. „Vor anticipate ca să anuleze măsura fără să mai poată fi penalizați prin vot", susține PSD.

„Dacă ar vrea cu adevărat, Guvernul PNL ar putea plăti chiar de acum alocațiile dublate pentru copii! Banii alocați deja în buget pot fi folosiți în primele 6 luni, iar diferența poate fi suplimentată, în iulie, la prima rectificare. Dar nu vor s-o facă! În schimb, vor anticipate, ca să anuleze ulterior măsura fără să mai poată fi penalizați la vot. Aceeași manevră vor să o aplice și la majorările de la 1 septembrie pentru punctul de pensie și salariile din învățământ: -Votați PNL la anticipate, ca apoi să putem tăia liniștiți!-„, a scris PSD pe Facebook.

 

PNL ia în calcul prorogarea termenului de intrare în vigoare a legii care prevede dublarea alocațiilor de stat, după ce Klaus Iohannis a promulgat legea.

 

×
Inchide