Reacția șefului CJ Argeș, după scandalul sexual în care este implicat. „Aceste așa-zise dezvăluiri sunt o mizerie, o înscenare cu caracter politic”

Reacția șefului CJ Argeș, după scandalul sexual în care este implicat. Aceste așa-zise dezvăluiri sunt o mizerie, o înscenare cu caracter politic
Publicat: 13/01/2015, 13:36
Actualizat: 13/01/2015, 14:41

După ce jurnaliștii din presa locală au publicat ancheta privind modul în care președintele Consiliului Județean Argeș, Florin Tecău, a „agățat” o tânără pe Facebook, liderul PSD, întrebat de gândul, a refuzat să comenteze situația. La o zi după scandalul sexual, Tecău a ieșit în fața presei să dea explicații, organizând o conferință de presă în care a acuzat „o înscenare cu caracter politic, parte dintr-o campanie de decredibilizare a PSD”.

„De câteva zile mă aflu sub presiunea amenințărilor unor dezvăluiri mediatice senzaționale, sexuale dacă vreți, din partea unei publicații argeșene. Consider că toate aceste așa-zise dezvăluiri nu reprezintă decât o mizerie, o înscenare care are caracter politic, prin care se urmărește o campanie amplă de decredibilizare a liderilor PSD. Probabil împotriva mea nu s-au găsit alte căi de atac și s-a ales calea de atac prin presă”, a declarat Tecău, în fața presei locale.

De altfel, el a adăugat că nu este nici corupt, nici șantajabil și că a rămas unul dintre ultimii lideri PSD care nu au procese și nu au fost chemați în fața procurorilor.

„E clar că este o strategie, este o strategie de distrugere a unui om, a unei familii, a unui lider. Sunt un om cu bune și cu rele, care poate face și greșeli, poate avea și puterea de a le recunoaște, dar are și puterea să treacă peste ele. Pentru cei care mă cunosc, lucrurile sunt foarte clare, pentru cei care nu mă cunosc, vor avea în perioada următoare toate informațiile. (…) Atacurile nu sunt de azi, de ieri, ci au început mai demult. S-a încercat și se încearca atacul progresiv asupra tuturor membrilor familiei mele, dar cred că lucrul cel mai important este că am reușit și vom reuși împreună, uniți, să demonstrăm că suntem o familie adevărată”, a adăugat Tecău.

Deși se afla în fața jurnaliștilor, la finalul conferinței de presă, șeful CJ Argeș a refuzat să răspundă întrebărilor, precizând că de acum înainte va fi reprezentat doar de avocații săi.

Cum a început scandalul sexual

Jurnaliștii de la săptămânalul local Ancheta de Argeș au publicat un material complex, în care au redat mai multe discuții private dintre președintele CJ Argeș și o tânără abordată pe Facebook. În realitate, respectiva tânără era un jurnalist sub acoperire, care și-a făcut un cont fals de Facebook, de pe care a avut schimburi de mesaje intime cu liderul PSD.

Potrivit ziariștilor din Argeș, la două zile de la crearea profilului, în mesageria privată a rețelei de socializare, ar fi apărut seara și un mesaj de la Florin Tecău. Acesta i-ar fi făcut tinerei din spatele profilului de pe contul de socializare un compliment – superbă, compliment însoțit și de un emoticon. Acesta a fost momentul în care șeful județului și președintele PSD Argeș „ieșise la vânătoare de gagici”, scrie Ancheta de Argeș.

Potrivit sursei citate, de pe profilul său personal de pe Facebook, președintele Tecău avea să îi adreseze unei necunoscute propuneri indecente și, mai mult, să îi relateze detalii din activitatea sa profesională și din viața sa personală.

Ancheta de Argeș scrie că, încă de la primele mesaje, Florin Tecău a pus la dispoziția ”fetei” numărul său de mobil, plătit de Consiliul Județean, după care a continuat, prin SMS sau WhatsApp, să trimită mesaje vulgare și propuneri indecente femeii pe care n-o văzuse niciodată în viața sa.

Potrivit sursei citate, în cele trei săptămâni, Florin Tecău a vorbit cu femeia care se afla în spatele profilului fals de Facebook la diferite ore din zi și din noapte, de pe numărul său oficial de președinte al Consiliului Județean, inclusiv când se afla la ședințe importante în ministerele din București sau acasă, cu soția. Fără să o cunoască pe fată, Tecău i-ar povestit acesteia despre fanteziile lui sexuale, frustrările sale, problemele de serviciu sau agenda sa oficială din care nu au lipsit emisiuni la televiziunile din Argeș, dineurile de sfârșit de an sau depunerea jurământului de către președintele României, Klaus Iohannis.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune...
Pensia uriașă pe care o are Iohannis! A răbufnit și a aruncat pe „masă” o...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Ce s-a putut observa de 1 mai în blestematul loc de la 2 Mai, unde...
Ai cumpărat mici de mangaliță din supermarketurile Lidl? Ce ingrediente conțin, de fapt
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Câți mici a cumpărat un român de 1 Mai! Oamenilor nu le-a venit să creadă:...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Lege pentru cei care au telefoane mobile. Persoanele care ar putea avea interzis să aibă...
Pensiile care ar putea fi dublate. Românii vizați
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Ce mai înseamnă Paștele pentru români și cum vor petrece cei mai mulți sărbătorile pascale?