Robert Negoiță face dezvăluiri: Dna. Firea voia să-și facă partid, îmi spunea să mergem împreună. Cum poate să-mi spună mie acum că am trădat PSD, când noi știm bine ce discuții aveam? | Reacția primarului general

Robert Negoiță face dezvăluiri: Dna. Firea voia să-și facă partid, îmi spunea să mergem împreună. Cum poate să-mi spună mie acum că am trădat PSD, când noi știm bine ce discuții aveam? | Reacția primarului general
Robert Negoiță: Dna. Firea voia să-și facă partid, îmi spunea să mergem împreună. Partidul Oxigen sau Partidul Verzilor, ceva de genul
Publicat: 31/07/2020, 08:10
Actualizat: 31/07/2020, 08:36

Robert Negoiță a susținut că în anul 2019 Gabriela Firea voia să-și facă un partid propriu, în cadrul căruia i-a propus să se alăture. Tocmai de aceea, criticile referitoare la plecarea din PSD a primarului Sectorului 3 nu-și au locul din partea Gabrielei Firea, susține Negoiță.  

„Doamna Firea se pregătea să-și facă partid, îmi spunea mie să mergem împreună pe un alt drum, pe altceva, că nu se mai poate în PSD”, a declarat primarul sectorului 3 la Digi24.

Robert Negoiță: Voi să facem Partidul Oxigen sau Partidul Verzilor

Robert Negoiță a precizat că această ofertă venea din partea primarului General al Capitalei înainte de alegerile prezidențiale din 2019, când Gabriela Firea nu mai era decât membru simplu în PSD, „înainte să se împace cu dl. Dragnea, să se împace cu dna. Dăncilă și să o recomande ca fiind soluția pentru România. Da, era partidul Oxigen sau Partidul Verzilor, ceva de genul acesta”. „Adică, cum poate să-mi spună mie acum că am trădat PSD, când noi știm bine ce discuții aveam! Nici nu trebuia să-i comunic nimic, pentru că știa care e poziția mea, știa că nu mă regăsesc acolo și nu am ce să caut în echipa aia”, a completat el.

Negoiță a afirmat că unul ditre motivele pentru care a renunțat să mai fie membru al PSD este chiar Gabriela Firea.

„Ce a trebuit să-i comunic așa, mai încetinel, a fost că în acest moment am mai multe motive pentru care eu nu am ce căuta acolo, la PSD. Ce mi-a fost destul de complicat să-i transmit, dar am transmis către conducerea partidului, am transmis către cei care au fost interesați să mă asculte, și anume că în acest moment, principalul argument pentru care eu nu am ce căuta acolo este chiar dumneaei! M-ați auzit foarte bine!”

Robert Negoiță: Partidul m-a trădat pe mine de atâtea ori!

Negoiță acuză că Gabriela Firea a mințit când în cadrul unor declarații publice, când a vorbit depsre el

„Partidul m-a trădat pe mine de atâtea ori! Faptul că astăzi în București suntem conduși așa… Uitați-vă pe toate aparițiile mele publice, nu am zis nimic de rău de doamna Firea, în timp ce dânsa mă cântă pe toate televiziunile, că am trădat, cu niște minciuni foarte sfruntate… Sincer, eu admir oamenii care pot minți așa! Să aflu că i-am făcut eu plângere penală, apropo de trădat. Eu solicit public acel document prin care eu i-am făcut dumneaei plângere penală. Știu să fac plângeri penale. Am făcut multora pe care pur și simplu i-am considerat că sunt în zona asta, dar nu dumneaei. Nu este o chestiune personală. Ce se întâmplă, atunci când stai lângă un om, ajungi să-l cunoști bine, îl știi în circumstanțe diferite și atunci când știi că minte cu o lejeritate dezarmantă, îți dai seama că acea persoană este un om foarte periculos și ideea este să te îndepărtezi, nici într-un caz să te apropii”, a declarat primarul Sectorului 3.

Reacția Gabrielei Firea

Reacția Gabrielei Firea nu a întârziat să apară. Primarul General al Capitalei a precizat că avea gânduri să plece din PSD în contextul în care se afla în conflict cu Liviu Dragnea.

Pentru că atunci când eram în război politic cu domnul Dragnea, care mă eliminase din toate funcțiile de conducere ale PSD și masacrase bugetul PMB, pentru că am semnat scrisoarea în care îi ceream să se retragă, la întrebarea lui Robert: Și cum vei mai candida, pentru că este evident că PSD nu te mai susține cât este Liviu Dragnea președinte?, eu i-am spus că mă gândesc să candidez independent și să colaborez cu un partid ecologist, pe lista căruia să propun și eu consilieri. Variantă politică pe care i-am oferit-o și lui, deci, să mergem împreună. Între timp, dl Dragnea nu mai este președinte PSD, eu am revenit în CEx și BPN PSD, prin urmare este firesc să fiu candidatul Alianței PSD – ALDE – PP USL. Dl. Negoiță a omis să precizeze perioada și contextul ‘faptelor’” , a precizat Gabriela Firea pentru Digi24.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie din Peru a stat 43 de zile cu un cui în gât fără...
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
„Riscul terifiant al unui Al Treilea Război Mondial se apropie”. Peter Szijjarto face un apel...
Cât mai are de trăit Kate Middleton, de fapt, după ce a fost diagnosticată cu...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Se jucau "urşii şi vânătorii" cu profesorul de geografie. Reacția directorului Liceului Tehnologic dn Bacău, după...
Andreea ar fi presimțit ce urma să i se întâmple la Timișoara?! Incredibil ce a...
Un nou proiect pentru Vero Căliman după ce a părăsit Gașca Zurli: ,,Voi face naveta...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
NASA a creat anvelopa indestructibilă, fără aer - VIDEO
UE cere ca Facebook şi TikTok să identifice şi să eticheteze falsurile generate cu AI,...
Ceva CIUDAT se întâmplă cu copacii din toată lumea! Primii care au observat
Decizie finală în România. Legea intră în vigoare din 1 iunie. Ciolacu: Așa e corect
Harry, gata să se împace cu William. E dispus să facă orice
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a...
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Otrava din farfuria românilor. Cum se îngălbenesc puii ca sa arate ca și când ar...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Test de cultură generală. Care e cea mai rapidă limbă?