Robert Negoiță s-a vindecat de COVID-19: „Adversarii mei politici au profitat de acest episod neplăcut și m-au atacat, dar de mâine sunt la treabă”

Robert Negoiță s-a vindecat de COVID-19: „Adversarii mei politici au profitat de acest episod neplăcut și m-au atacat, dar de mâine sunt la treabă”
Robert Negoiță s-a vindecat de COVID-19: „Adversarii mei politici au profitat de acest episod neplăcut și m-au atacat, dar de mâine sunt la treabă” / Foto: Mediafax
Publicat: 09/09/2020, 23:04
Actualizat: 09/09/2020, 23:07

Robert Negoiță a anunțat, printr-o postare pe Facebook, că s-a vindecat de COVID-19, la două săptămâni de când de când s-a îmbolnăvit” și acum e gata să se întoarcă la muncă.

Sunt fericit și bucuros să vă anunț că, la două săptămâni de când am fost depistat pozitiv la infectarea cu virusul COVID 19, sunt vindecat și mă simt excelent, gata să mă apuc iar de treabă.

Au fost două săptămâni ciudate în care aș minți să vă spun că totul a fost simplu. Impactul emoțional și, uneori fizic, au fost provocări pe care le-am depășit și cu ajutorul dvs., lucru pentru care vă mulțumesc din suflet. Gândurile voastre bune și mesajele de încurajare mi-au dat energie, au fost un ajutor de neprețuit. Cred că lupta cu această boală poate fi câștigată și de cei aflați în jurul celor care au ghinionul să se infecteze, fie că vorbim de familie sau prieteni. Energiile lor pozitive transmise către pacienți, dublate de efortul absolut remarcabil făcut de medicii noștri ne dau șanse sporite în fața acestei pandemii”, spune Robert Negoiță.

Robert Negoiță a explicat motivele pentru care nu a mai fost activ în mediul online, deși cereile au fost multe

„După cum ați putut observa, am preferat ca în aceste două săptămâni, să nu interacționez în spațiul public, deși cererile din partea mass media au fost numeroase. A fost alegerea mea prin care am vrut să transmit un mesaj de responsabilitate, în fața unei boli necunoscute, tuturor celor care au încă dubii. Această pandemie trebuie tratată cu seriozitate, nu trebuie sa minimalizăm efectele bolii, nu trebuie să transmitem mesaje oamenilor că, deși suntem infectați, totul este ok. Eu am vrut să transmit, prin tăcerea mea, că în fața unei astfel de provocări legate de sănătate, orice alte probleme devin irelevante”, a mai spus el.

El a mai scris că e gata să se întoarcă la treaba, ”la cei 99% muncă pentru Sectorul 3”.

„Îmi pare rău că-i dezamăgesc pe adversarii mei politici care au profitat de acest episod neplăcut și m-au atacat în lipsă, dar de mâine sunt la treabă. Adică la cei 99% muncă pentru Sectorul 3. Pe ei îi las, în schimb, să se ocupe de cei 100% politică ieftină, că… deh e campanie electorală. Le promit totuși că în acel 1% ce îmi rămâne mie pentru politică, îmi voi face timp să le mai explic încă o dată că în administrația locală este vorba despre proiecte, nu de politicianism ieftin”, susține el.

Ioana Tudorascu
Tudorașcu Ioana a urmat cursurile Facultății de Litere din cadrul Universității București (2016-2019) și a intrat în presă în anul 2019. De atunci, Ioana activează la GÂNDUL.RO, având funcția de redactor. Este pasionată de sport, citit, citeste mai mult