Scandal în PNL sector 2. Candidatul acuzat că plătește să fie ales șef

Redactor:
Cătălina Mănoiu
Scandal în PNL sector 2. Candidatul acuzat că plătește să fie ales șef
Alegerile interne pentru funcția de președinte a filialei PNL Sector 2 au fost amânate pe fondurile tensiunilor din organizația de sector, mai multe memorii care reclamă modul în care sunt organizate alegerile fiind transmise către conducerea PNL București, au declarat pentru MEDIAFAX surse din PNL.

Președinția PNL Sector 2 este disputată între fostul lider al filialei, senatorul PNL Anca Boagiu, și viceprimarul Sectorului 2, fostul deputat PNL Dan Cristian Popescu, care și-a depus deja candidatura pentru alegerile interne din filială, au declarat pntru MEDIAFAX surse din PNL.

Potrivit surselor citate, alegerile interne care ar fi trebuit să aibă loc pe data de 17 august au fost amânate fără a se stabili o nouă data la care vor organiza după ce mai multe memorii au fost transmise conducerii PNL București pentru că oamenii cu drept de vot din fostul partid Forța Civică, care îl susțin pe viceprimarul Sectorului 2, fostul deputat PNL Dan Cristian Popescu, nu se regăseau în baza de date, iar cei care mergeau la sediu să își achite cotizația ca să poată vota nu puteau face acest lucru fiindu-le invocate diverse motive.

„De la fostul FC nu erau în baza de date decât vreo trei oameni din aproape 300 de membri”, au precizat surse pentru MEDIAFAX.

La rândul lor și membrii din aripa fostului PDL au adresat conducerii memorii în care au sesizat că sunt membrii ai organizației care atacă în continuare partidul și se încearcă aducerea în filială a unor membri care sunt stimulați financiar să-l voteze în alegerile interne pe actualul viceprimar al Sectorului 2, au declarat surse pentru MEDIAFAX.

Conducerea PNL București a luat act de memoriile formulate de mai mulți membri ai PNL Sector 2 și a decis să amâne alegerile interne din data de 17 august la care ar fi trebuit să participe aproximativ 700 de membri ai filialei, potrivit surselor citate.

PNL București nu a stabilit încă o nouă dată pentru organizarea alegerilor pentru președinția PNL Sector 2 și nici nu a decis dacă vor fi aplicate sancțiuni pentru neregulile invocate în memoriile transmise atât de aripa care o susține pe Anca Boagiu, cât și de cea care îl susține pe Dan Cristian Popescu.

Disputa Dan Cristian Popescu – Anca Boagiu a fost la cote maxime și în preajma alegerilor locale, primul reproșându-i lui Boagiu că l-ar fi sabotat în campanie. De altfel, aceasta a ezitat să își dea demisia din fruntea filialei, considerând că responsabili pentru eșec sunt alți lideri, cum ar fi Teodor Atanasiu.

ŞOC total la CFR Cluj. Dan Petrescu începe cursa pentru supremaţie şi aduce alţi doi...
Tragedie în showbiz-ul românesc! Cunoscutul cântăreț, în stare critică la Terapie Intesivă, după ce a...
FOTO. Nicoleta Luciu, cel mai fierbinte pictorial! Imaginile tinereții într-o decapotabilă din piele
FOTO. Transformare ireală: așa arată unul dintre cei mai renumiți cântăreți români, la 60 de...
ULTIMA ORĂ! Ce se întâmplă acum cu Dincă. Este strigător la cer. Părinții fetelor ucise...
Mărturiile unui spion: Nu este ce se vede la televizor. La televizor îl vedem pe...
Orașul cu nume „cancerigen” și-a ales un nou nume. Investitorii și turiștii fugeau de el
Tragedie în showbiz-ul românesc! Cunoscutul cântăreț, în stare critică la Terapie Intesivă, după ce a...
Cântăreață din România, mesaj sfâșâietor de pe patul de spital: “Rugați-vă cu mine”
Cristofor Columb a fost EXHUMAT! Cine era de fapt MARELE explorator. Istoria Americii nu va...
S-a aflat cel mai ascuns secret al lui Ceaușescu. Strategia lui avea să aducă sfârșitul....
De ce s-a căsătorit Nicu Ceaușescu cu Elena lui Briceag, de fapt. Secretul dictatorului s-a...
Când sunt Moşii de toamnă 2020 şi ce se dă de pomană în Sâmbăta Morţilor
Ai unul dintre aceste simptome? Atunci ești considerat suspect de COVID-19
Un business care explodează în România. Nimeni nu credea că se va schimba atât de...
Ţara europeană care intră din nou în blocaj total din cauza pandemiei. Autorităţile au hotărât...
Inchide