Șeful statului se alătură protestului „15 minute”: Sunt alături #șîeu

Redactor:
Ana Petrescu
Președintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, că se va alătura protestului „România Vrea Autostrăzi", inițiat de omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi, în care zeci de mii de persoane vor opri activitatea la ora 15.00, timp de 15 minute.

Președintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, că se va alătura protestului „România Vrea Autostrăzi”, inițiat de omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi, în care zeci de mii de persoane vor opri activitatea la ora 15.00, timp de 15 minute.

„În legătură cu protestul de azi (vineri – n.r.), de la ora 15.00, unul pentru autostrăzi, vreau să știe protestatarii că sunt alături de ei și eu”, a afirmat Klaus Iohannis, vineri, la Cotroceni.

Anunțat în urmă cu 11 zile, protestul inițiat de omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi, care a construit primul și singurul metru de autostradă din Moldova, a devenit unul național, iar vineri, zeci de mii de oameni opresc lucrul, la ora 15, pentru 15 minute.

Cei care se alătură în mediul online protestului au marca #șîeu.

Totodată, PSD a anunțat, pe Facebook, demararea proiectului Autostrada Moldovei, iar ministrul Transporturilor Răzvan Cuc va participa la începerea lucrărilor, la ora 12.30.

Inchide