• Publicat:
Politică

Tăriceanu, deschis la discuții cu toate partidele: Azi dimineață am avut o întâlnire cu Victor Ponta

Tăriceanu, deschis la discuții cu toate partidele: Azi dimineață am avut o întâlnire cu Victor Ponta
Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, miercuri, întrebat dacă se află în relații mai bune cu PSD și Pro România sau cu PNL, că este deschis la discuții cu toate partidele. Liderul ALDE a subliniat că a avut în cursul zilei o întrevedere cu Victor Ponta.

„În Parlament, nu am măsurat câți pași avem între grupurile parlamentare ale unora și altora. Am aceeași disponibilitate de a discuta subiecte politice importante cu oricare dintre partide. Am să discut, în acest sens, și cu PNL, în egală măsură și cu PSD și Pro România”, a spus liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, miercuri, întrebat dacă se află în relații mai bune cu PSD și Pro România sau cu PNL.

El a mai zis că a avut chiar o întâlnire, miercuri dimineață, cu liderul Pro România, Victor Ponta.

„Astăzi, am avut o întâlnire de dimineață cu Victor Ponta. Nu evit nici o discuție nici cu Kelemen Hunor…sunt mai ciudăței ăștia de la USR, dar în fine, cu timpul, o să devină mai înțelepți, le trec zăpăcelile și populismul, sper să le treacă, acesta e cel mai mare păcat al politicii, în momentul de față”, a completat Tăriceanu.

Chestionat care este relația sa cu președintele PNL, având în vedere afirmațiile lui Rareș Bogdan că nu ar fi de acord cu o posibilă revenire a sa în PNL, Călin Popescu Tăriceanu a spus că relația sa cu Ludovic Orban „nu este nicidecum influențată sau guvernată de prostiile pe care le debitează Rareș Bogdan”.

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a spus, într-un interviu pentru G4Media, că „în momentul în care intră pe o ușă Călin Popescu Tăriceanu, Rareș Bogdan iese pe cealaltă ușă”.

„Ludovic Orban nu este Tăriceanu, care văd că emite tot felul de pretenții să se întoarcă în PNL”, a mai zis acesta.

 

Inchide