Tomac: PMP nu va uita că Guvernul Dăncilă a dat ordin ca românii să fie gazați și bătuți

Redactor:
Alexandru Costea
Tomac: PMP nu va uita că Guvernul Dăncilă a dat ordin ca românii să fie gazați și bătuți
Eugen Tomac a declarat că parlamentarii PMP vor vota la vedere la moțiunea de cenzură, precizând că partidul nu a uitat că membrii Executivului au dat ordin ca românii care au protestat pe 10 august 2018 să fie gazați și bătuți "cu bestialitate".

„Parlamentarii PMP vor vota la vedere pentru destituirea Cabinetului Dăncilă, cel mai incompetent, ticălos, slugarnic și obraznic Guvern pe care l-a avut această țară după 1989. Procedăm astfel pentru a debloca instituțiile și pentru a resuscita România. Ciuma roșie este cea mai gravă molimă care s-a abătut asupra acestor locuri și votul din Parlament este cel mai bun vaccin cu putință. PMP nu va uita niciodată că membrii Guvernului Dăncilă au dat ordin ca românii să fie gazați și bătuți cu bestialitate. Au fost pe punctul de a ne scoate din Europa. Au îngropat Justiția pentru a fura în tihnă. Pun pe butuci economia. Au izolat România în plan extern. Au abandonat Republica Moldova. Au eliberat infractori periculoși din pușcării. Și-au bătut joc de viitorul țării, distrugând Educația și Sănătatea. Au politizat până la refuz instituțiile statului cu impostori și slugi incompetente. Etc. Pentru toate acestea, Guvernul Dăncilă trebuie să plece învârtindu-se și să-și ia locul în istorie drept un accident în care sluga unui infractor dovedit a devenit ditamai Premierul”, a scris Eugen Tomac, joi, pe Facebook.

Liderul PMP le transmite liderilor din Opoziție că trebuie să se reunească cât mai repede pentru a genera o majoritate parlamentară care să voteze un nou Guvern.

„Dărâmarea acestui Executiv profund toxic și incompetent trebuie să fie însă doar primul pas în procesul de reconstruire al României. În calitate de președinte al Partidului Mișcarea Populară, le transmit liderilor celorlalte partide de Opoziție că trebuie să ne punem cât mai repede la masă pentru a genera o majoritate parlamentară care să valideze un nou Guvern asumat politic, care să aibă un mandat bine definit și să încerce să repare multe din relele recente. Perpetuarea instabilității politice sau păstrarea lui Dăncilă agățată în geam la Palatul Victoria ar reprezenta greșeli uriașe pe care le-am putea face. Sper ca data de 10 octombrie 2019 să fie o zi luminată în istoria României”, conchide Tomac.

Moțiunea de cenzură urmează să fie dezbătută și votată, joi, în plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului, care va începe de la ora 10.00. Ludovic Orban a anunțat, miercuri, că votul moțiunii va fi de la ora 13.00. Votul este secret cu bile.

×

Urmăriți Gândul LIVE Au avut zile! Cinci persoane, între care patru copii, au supraviețuit după ce mașina în care se aflau a căzut într-o prăpastie de 150 de metri. Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan și președintele PSD Timiș, Alfred Simonis, printre invitații Emmei Zeicescu la Gândul LIVE

Publicată de Gandul pe Miercuri, 15 iulie 2020
Gândul LIVE!
Inchide