Trebuie să dăm PSD-ului O MAMĂ DE BĂTAIE, să îi iasă politica din cap. Ludovic Orban visează VICTORIA la europarlamentare

Redactor:
Diana Grigore
Președintele PNL, Ludovic Orban, convins că liberalii pot câștiga alegerile europarlamentare. Vezi cum vor liberalii "să le scoată politica" din cap pesediștilor

„Prea s-a sădit în mintea multor români acest sentiment de atotputernicie al PSD. Este fals! PSD este un partid de oameni certați cu legea, certați cu bunul-simț, certați cu competența. Mai nou, văd că ăștia pe care îi trimit în funcții sunt certați cu limba română. Nu înțeleg, care e problema? De ce să nu îi putem bate pe ăștia? Ar trebui să le dăm o mamă de bătaie la alegerile europarlamentare, să le iasă politica din cap. Nu există niciun argument care să mă poată convinge că PNL nu are capacitatea de câștiga”, a afirmat liderul PNL, Ludovic Orban, la școala de vară a Organizației femeilor liberale care se desfășoară în stațiunea Saturn.

El atrage atenția că urmează doi ani importanți pentru România.

„Gata cu joaca, gata cu dezbateri interne, ne așteaptă doi ani de zile care vor fi decisivi pentru evoluția României. Doi ani în care vom avea patru alegeri, in care fiecare membru al PNL va trebui să fie implicat la maximum în atingerea obiectivelor PNL. Principalele obiective sunt câștigarea alegerile locale, parlamentare, prezidențiale și formarea guvernului. Pentru a atinge aceste obiective trebuie să facem lucruri simple. În primul rând, să fim mai aproape de oameni, să vorbim cu ei, să găsim soluții la problemele lor, souții realizabile, nu povești de adormit copii și să-I convigem că e mult mai simplu să petreci un sfert de oră să votezi decât să participi la mitinguri împotriva unei puteri abuzive. Foarte mulți oameni au considerat că nu e important să meargă la vot în 2016”, a precizat Orban.

Ludovic Orban la Școala de vară a Femeilor liberale de la Saturn

Miercuri, președintele liberal nu respins varianta ca primele nume pe lista PNL a candidaților pentru alegerile parlamentare să fie Ludovic Orban,Vasile Blaga și Crin Antonescu.

„A început înscrierea pe listă. Avem termen de depunere a candidaturilor pe 1 octombrie. Aștept cu interes candidaturi. Și-au anunțat candidatura Mircea Hava, Dan Motreanu, Daniel Buda, Siegfried Mureșan, Cristian Bușoi, Marian Marinescu, cam ăștia candidează. Sunt mulți colegi care mi-au cerut să candidez, evident poate mulți nu mi-au cerut că mă iubesc. Unii mi-ar fi cerut „candidează tu că dacă nu obținem scorul pe care îl așteptăm, tu o să răspunzi personal, alții probabil m-au invitat să candidez sperând că voi crește scorul partidului”, a afirmat Orban la Realitatea TV.

Întrebat dacă primele trei nume de pe lista pentru europarlamentare ar putea fi Ludovic Orban, Vasile Blaga și Crin Antonescu, liderul PNL a replicat că „nu ar fi rău”, dar nu poate da momentan răspunsul.

Foto: Hepta

Inchide