Udrea: Kovesi și Coldea, acești nemernici, care prin abuzuri uriașe, au transformat justiția în arma lor personală cu care își elimină adversarii

Udrea: Kovesi și Coldea, acești nemernici, care prin abuzuri uriașe, au transformat justiția în arma lor personală cu care își elimină adversarii
Publicat: 06/04/2018, 08:47
Actualizat: 28/03/2019, 16:35

„Aceasta e justiția pe care vor unii să o recunosc????? Acești nemernici, care prin abuzuri uriașe au transformat justiția în arma lor personală cu care își elimină adversarii, trebuie să îmi hotărască mie viața???

Cazul Pescariu:A fost acuzat târziu de tot, dar totuși la presiunea media s-a întâmplat, în două dosare. În Microsoft, unde el a fost cheia, pionul principal, cel care a făcut legătura între firma Microsoft și reprezentanții diferitelor guverne, prin diverși oameni de afaceri conectați la politic. Și în dosarul Cutezătorii, care privea modul în care a fost preluată de la stat de către Pescariu baza sportivă cu același nume. Văzându-se în pericol, în octombrie trecut a ieșit public și a început să spună cum s-a înțeles el cu Coldea și Kovesi în vara lui 2014, să meargă să îl denunțe pe Cocoș, cum a fost să organizeze denunțurile chiar la Kovesi în birou, cum Coldea i l-a recomandat ca avocat pe omul lui, Rareș Dan, demascând astfel toată mascaradă Microsoft. Lucruri pe care eu le știam, le-am spus, le-am descris în Jurnalul meu și în Denunțurile împotrivă lui Coldea și Kovesi pe care le-am făcut în ianuarie 2015″, a afirmat Udrea, într-o postare pe Facebook.

Ea a adăugat că în urma unor denunțuri pe care le-a făcut împotriva lui Coldea și Kovesi, „dosarele lui Pescariu au dispărut în mod miraculos”.

„Supărat la culme că cei doi nu își țin promisiunea de a-l lasă fără nicio acuzație și cu banii din Microsoft în contul din Elveția, Pescariu le-a arătat pisica zicând explicit că are multe altele de spus. Dezvăluirile lui coroborate cu cele ale Mihaelei Moraru, procuroarea din Microsoft despre intervențiile lui Kovesi în dosar și despre cum această i l-a trimis pe Pescariu să „colaboreze” la caz și la arestarea lui Cocoș fix în săptămâna alegerilor prezidențiale din 2014 când eu trebuia să fiu făcută praf, că să nu ies nici pe locul trei, (așa cum ne povestea zilele trecute Sebi Ghiță, fostul apropiat al lui Coldea), erau o bombă greu de controlat pentru capii abuzurilor și ilegalităților din România, Coldea și Kovesi. Mai ales în contextul în care am văzut cu toții cum se fabrică dosarele,(cazul filmărilor de la Ploiești) și am aflat din Protocoalele semnate, cum SRI controlează orice dosar nu doar în mâna procurorilor ci și în mâna judecătorilor, până la condamnarea finală. Ca urmare, cu o rapiditate egalată doar de închiderea într-o singură zi a Denunțurilor pe care eu le-am făcut celor doi, dosarele lui Pescariu dispar miraculos. După ce în octombrie era acuzat în Cutezătorii, zilele trecute am aflat că DNA consideră că „nu sunt probe dincolo de o îndoială rezonabila” la adresa lui și clasează acuzațiile!!!!!!! Unde ați mai auzit așa ceva la DNA???

Iar azi, ce să vedeți, și în Microsoft instanța constată că dosarul făcut de procurorii lui Kovesi are vicii, că urmare îl trimite înapoi la DNA.
Puneți pariu că nu mai pleacă niciodată de acolo?”, a afirmat fostul ministru al Turismului, într-o postare pe Facebook.

Magistrații Tribunalului București au dispus, joi, anularea ordonanței de punere în mișcare a acțiunii penale dispuse de către procurori față de Dinu Pescariu și Claudiu Florică în dosarul Microsoft. Decizia nu este definitivă.

Dinu Pescariu s-a prezentat, în 19 ianuarie 2018, la DNA, pentru a fi informat de către procurori că are calitatea de inculpat în dosarul disjuns din cauza Microsoft. Acuzațiile din acestă cauză vizează spălarea de bani.

La mijlocul lunii decembrie a anului trecut, fostul tenisman a fost chemat de către procurorii anticorupție pentru a fi informat că are calitatea de suspect în cadrul acestui dosar.

Fostul ministru Gabriel Sandu, fostul șef al Microsoft România Călin Tatomir și oamenii de afaceri Claudiu Florică și Dinu Pescariu au fost trimiși în judecată, în septembrie, într-un alt dosar Microsoft, fiind acuzați că au prejudiciat statul cu peste 51 de milioane de euro, potrivit DNA.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Documentul ce trebuie depus de proprietarii de TEREN. Este obligatoriu până pe 7 iunie
Viața la bloc. Activitatea banală pentru care poți fi amendat
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Regele Charles al III-lea este „mai bolnav decât lasă să se vadă”