Udrea, supărată că au venit prea puțini delegați la prezentarea moțiunii sale: „N-am venit aici să vorbesc la trei persoane”

Udrea, supărată că au venit prea puțini delegați la prezentarea moțiunii sale: N-am venit aici să vorbesc la trei persoane
Publicat: 12/03/2013, 17:04
Actualizat: 02/02/2019, 06:33

Elena Udrea acuză conducerea PDL Dolj de comportament nedemocratic, după ce la prezentarea moțiunii sale au venit circa 25 de delegați din cei 121 câți trimite organizația la București, la alegerile pentru șefia partidului, ea arătându-se deranjată de indecizia unor membri de a intra la întâlnire.

Udrea a fost deranjată de faptul că la prezentarea moțiunii, care a avut loc, marți, la Hotelul Plaza, din Craiova, au venit doar câțiva delegați, ea arătându-și nemulțumirea încă de la intrarea în sală, când a văzut că unii membri de partid nu erau hotărâți dacă să participe sau nu la întâlnire, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Lăsați-i să intre, că doar nu am venit aici să vorbesc la trei persoane. La PDL Dolj nu s-a auzit de comportament democratic?”, le-a pus Udrea organizatorilor.

Mai mult, Udrea, care candidează la președinția partidului, s-a arătat deranjată și pentru că liderii PDL Dolj i-ar fi exclus din partid pe membrii organizației locale din Țuglui pe motiv că ar fi afișat un banner cu ea.

„Ceea ce văd că se întâmplă la Dolj mă îngrijorează, cu atât mai mult acum cu cât fiecăruia dintre noi trebuie să îi pese de ceea ce se întâmplă în partid. Nu mă așteptam la o întâlnire care să semene cu celelalte din țară, pentru că semnalele pe care le-am primit de la conducerea organizației de Dolj au fost foarte clare. Ceea ce se întâmplă în această organizație în schimb este profund nedemocratic și, dacă așa vede conducerea partidului viitorul PDL, atunci este tragic. Știu că de la Dolj s-au dat semnale clare că cine nu este cu conducerea este împotriva partidului. Tipul acesta de optică, de viziune va face din PDL un partid de buzunar, cu siguranță. (…) La Dolj au fost dați afară cei care o susțin pe Elena Udrea. Sigur, cu scuza că au luat scor mic în alegeri. Păi de ce nu i-ați sancționat după alegeri? De ce au fost sancționați după ce au afișat la Țuglui un banner cu Elena Udrea?” a afirmat Elena Udrea.

La prezentarea moțiunii, primarul PDL al comunei Mischii, Gheorghe Popa, secretar al PDL Dolj, i-a spus, Elenei Udrea că este unul dintre fanii săi, dar că îl votează pe Vasile Blaga, reproșându-i că atunci când a fost la guvernare a făcut „niște greșeli elementare”.

„Sunt fan Elena Udrea. La mine în birou am poze cu dumneavoastră și cu președintele Băsescu și nu am cu Blaga. Dar la momentul actual sunt pentru Blaga. De ce? Pentru că dumneavoastră cât ați fost la guvernare ați făcut niște greșeli elementare. În PDL Dolj este democrație, suntem 29 de primari și nimeni nu ne spune ce să votăm. Unii primari de-ai noștri au pierdut alegerile din iunie pentru că Guvernul a picat înainte de alegerile locale. De ce aveți impresia că Dolj nu este cu dumneavoastră? Pentru că plecați urechea numai către una sau două persoane. Și nu este corect, pentru că de cealaltă parte sunt zeci de persoane care spun altceva. Și ar trebui să veniți la fața locului și să vedeți care este realitatea”, i-a spus Popa Elenei Udrea.

Primarul din Mischii i-a reproșat Elenei Udrea faptul că investiții pe care le-a dirijat către Dolj au ajuns numai către localități conduse de USL, ceea ce a făcut ca scorul PDL în județ la alegerile parlamentare să fie unul slab.

„Ne-ați dat o listă întreagă de investiții și spuneți că s-au adus în Dolj. Dacă mă uit, nu este nicio localitate PDL. Sunt numai localități USL, deși ați fost la guvernare. Păi cum să mă duc eu la parlamentare și să le spun oamenilor să voteze cu PDL, când oamenii mă întreabă ce am făcut pentru ei, când am avut Guvern PDL, am avut președintele care a fost pentru PDL, tot ce se putea dar nu ai fpcut nimic în comună. Cum să spunem, când eu am primit câte 100.000 de lei pe an? Aveam toate pârghiile și atunci cum să mă duc să le spun oamenilor votați cu noi, că noi vom face?”, a mai spus Gheorghe Popa.

La rândul său, Ani Gheorghe, fost consilier local în CL Craiova, i-a reproșat Elenei Udrea că fostul primar al Craiovei Antonie Solomon a fost adus în PDL de către soțul său, Dorin Cocoș.

„Când a venit Antonie Solomon la noi, la PDL, eram la mare, la Școala de vară cu doamna Sulfina Barbu. A venit Solomon cu un sondaj de 70%, s-a dus la Neptun la domnul Traian Băsescu, pentru care am o stimă deosebită și care pentru mine este un simbol. A spus că a mers la soțul dumneavoastră și prin dumneavoastră a ajuns el la PDL Dolj. Iar patru ani de zile cât a fost primar PDL, ne înjura de dimineața până seara, de la viceprimarii PDL și până la consilieri, pentru că nu îl ajuta Guvernul Boc. Solomon a fost un rebel care a profitat de situația că PDL era pe val. Cea mai mare greșeală care s-a făcut cu acest individ adus la noi. Numai conflicte am avut cu acest om. Mă amenința că mă duce la Elena Udrea și mă spune domnului președinte Băsescu”, a afirmat Ani Gheorghe.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția...
Șoseaua din România pe care mulți turiști o consideră mai frumoasă decât Transalpina și Transfăgărășanul
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50...
Nenorocirea abătută asupra României în noaptea de Înviere a șters de pe hartă un loc...
Minune de Paște! S-a vindecat de CANCER, după ce a trecut prin momente grele
"Suntem o comună binecuvântată de Dumnezeu!" Fructul cu care localnicii au dat lovitura. Cu cât...
Se spală rufe azi și în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Cine este românul care și-a pierdut viața în noaptea de Înviere, în Italia. Mașina tânărului...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața...
Macron îl îndeamnă pe Netanyahu să ajungă la un acord de armistiţiu cu Hamas
Substanță RADIOACTIVĂ, găsită în urina fumătorilor de țigări electronice!
Se dă lege pentru românii din TRANSILVANIA. Noile măsuri vor deveni OBLIGATORII prin lege
Pe cine vânează Dana Budeanu. Clienții de la care vedeta nu-și ia ochii
Zodiile care vor pierde o persoană dragă până la finalul primăverii. Ce anunță astrele pentru...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Maria Cârneci, destăinuiri emoționante despre pierderea soțului ei. Artista încă nu și-a găsit liniștea fără...
Cât de bogată este, de fapt, Maria Cârneci: "Nu am mașină"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
O grotă subacvatică este atât de adâncă încât cercetătorii nu i-au putut găsi fundul