Ungureanu: A vorbi de securitate când ești Ponta e ca și cum ai vorbi de funie în casa spânzuratului

Ungureanu: A vorbi de securitate când ești Ponta e ca și cum ai vorbi de funie în casa spânzuratului
Mihai Răzvan Ungureanu, candidat ARD la Senat, spune, după ce Victor Ponta afirma că ar fi "candidatul Securității", că acesta "interpretează viitorul țării prin glume de mahala" iar "a vorbi despre securitate și minciuni când ești Ponta de la PSD e ca și cum ai vorbi de funie în casa spânzuratului"

Mihai Răzvan Ungureanu, candidat ARD la Senat, spune, după ce Victor Ponta afirma că ar fi „candidatul Securității”, că acesta „interpretează viitorul țării prin glume de mahala” iar „a vorbi despre securitate și minciuni când ești Ponta de la PSD e ca și cum ai vorbi de funie în casa spânzuratului”

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu, candidat al ARD la Senat în Arad, a reacționat, vineri, la afirmația lui Victor Ponta potrivit căreia Ungureanu ar fi „candidatul Securității”, arătând că premierul USL „interpretează viitorul țării prin glume de mahala”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„A vorbi despre securitate și despre minciună când ești Ponta de la PSD este ca și cum ai vorbi despre funie în casa spânzuratului. Domnul Ponta nu este capabil să vorbească despre lucruri serioase și interpretează viitorul țării prin glume de mahala. Din păcate, domnul Ponta nu este capabil să aibă o dezbatere serioasă pe soluțiile economice pe care trebuie să le luăm pentru cetățenii țării noastre”, arată Mihai Rărzvan Ungureanu într-un comunicat de presă transmis vineri.

Victor Ponta le-a prezentat jurnaliștilor, într-o conferință de presă susținută la sediul PSD Arad, documente ale CNADNR din care ar rezulta că finanțările pentru cele două pasaje aflate în construcție pe centura Aradului, parte din DN 7, au fost oprite în perioada când PDL se afla la guvernare.

„Iată minciuna și impostura celor de la PDL, care vorbesc în această campanie, împreună cu domnul Falcă, domnul Ungureanu, despre ce s-a alocat Aradului și ce s-a tăiat. Am venit pregătit cu tabelul de la CNADNR, care arată că pentru pasajul denivelat de pe DN 7 – ceea ce cred că pentru toți locuitorii Aradului este un coșmar, și nu numai -, s-au alocat prin bugetul de stat 11,2 milioane de lei. În 6 februarie 2012, de la proiect se taie 2,2 milioane de lei. În 24 aprilie, cu trei zile înainte să cadă la votul din Parlament, domnul prim-ministru Ungureanu, care a fugit de la Iași și era să iasă din țară, dar a ajuns totuși la Arad să candideze, a tăiat 1,986 milioane”, a arătat Victor Ponta.

Ponta a adăugat că Ungureanu „este candidatul Securității aici în Vest și al sistemului ticăloșit”, iar Guvernul USL „a tăiat zero lei” de la proiectele menționate.

BOMBĂ în televiziune! Dan Capatos, scos de pe Antena 1! Chiar prezentatorul a făcut anunțul
FOTO. Cele mai fierbinţi imagini cu Andra! Lipsită de inhibiţii, ea şi-a lăsat formele la...
,,Am întâlnit un bărbat pe internet, pe care îl credeam sufletul meu pereche. La un...
Vremea 22 septembrie 2020. UNDE REVINE CANICULA
FOTO. Cele mai fierbinţi imagini cu Andra! Lipsită de inhibiţii, ea şi-a lăsat formele la...
Masa de șah a lui Nicolae Ceaușescu, scoasă la licitație. N-o sa crezi cât este...
Demisie în Cehia pe fondul creşterii cazurilor de coronavirus. „Este obosit, dezgustat de politică şi...
BOMBĂ în televiziune! Dan Capatos, scos de pe Antena 1! Chiar prezentatorul a făcut anunțul
Rochița prea scurtă i-a jucat feste! E incredibil ce a pățit prezentatoarea TV în mijlocul...
Incredibil! Țara în care șef de stat este un MORT, dar nu asta este cel...
Victorie pentru Halep! Câți bani a câștigat sportiva, după meciul de la Roma
PRĂPĂD în România. Culturile agricole sunt DISTRUSE. Premoniții sumbre…
Nelu Tătaru anunţă când vom scăpa de coronavirus
Alimentul care îți otrăvește ficatul. TOP 15 mâncăruri de evitat dacă ai ficatul gras
Descoperă România cum nu ai mai văzut-o. Destinaţii de vacanţă magice la doi paşi de...
Este oficial: Românii pot lua 50.000 de euro gratis de la stat pentru a-şi deschide...
Inchide