Unul dintre cei mai grei baroni din PSD îl atacă pe Dragnea: „A uitat să se mai consulte cu colegii de partid în anumite decizii”

Unul dintre cei mai grei baroni din PSD îl atacă pe Dragnea: A uitat să se mai consulte cu colegii de partid în anumite decizii
Publicat: 09/01/2018, 20:57

„Dragnea a condus PSD în toată această perioadă, obținând, împreună, cel mai bun rezultat din istoria PSD la alegerile parlamentare din 2016. Dar sigur că, ocupat fiind cu guvernarea și fiind preocupat de procesul legislativ și fiind președintele Camerei Deputaților, eu cred că în câteva rânduri a uitat să se mai consulte cu colegii de partid în anumite decizii pe care le-a luat de-a lungul timpului. E vorba de unele numiri. De exemplu, domnul Dragnea nu s-a consultat cu partidul când a făcut numirea președintelui Curții de Conturi. Nu s-a consultat cu partidul decât formal, în momentul în care, de exemplu, s-a stabilit lista membrilor Guvernului României. Numele au fost aduse la cunoștință și colegii noștri, cu bună-credință, au dat un cec în alb președintelui partidului, inclusiv la numirea lui Sorin Grindeanu”, a susținut Oprișan, la Antena 3.

De asemenea, președintele CJ Vrancea a precizat că nu există tabere în PSD și că este exclusă o ruptură între premierul Mihai Tudose și conducerea partidului.

În ceea ce privește scrisoarea pe care președintele executiv al PSD Niculae Bădălău a transmis-o conducerii partidului, Oprișan a spus că merită discutată în cadrul formațiunii.

„Este un document care merită discutat în cadrul Comitetului Executiv al partidului și în cadrul Comitetului Național, pentru că întotdeauna învățăm din mers și învățăm și din greșelile pe care le facem”, a subliniat Marian Oprișan.

Președintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, a transmis o scrisoare liderilor partidului în cadrul ședinței Comitetului executiv de luni, în care a precizat că PSD a acceptat suspendarea democrației interne, lucru pe care îl consideră o eroare care trebuie asumată de formațiune.