Unul dintre conducătorii locali ai liberalilor cere demisia lui Gorghiu și Blaga: ”Mai aveți o șansă, plecați, spre binele PNL”

Unul dintre conducătorii locali ai liberalilor cere demisia lui Gorghiu și Blaga: ''Mai aveți o șansă, plecați, spre binele PNL''
Publicat: 01/04/2016, 07:36
Actualizat: 01/04/2016, 10:58

Președintele TNL Alba,Radu Cristian, care este membru al PNL de la 18 ani, a postat pe pagina sa de Facebook o scrisoare către copreședinții Partidului Național Liberal, Alina Gorghiu și Vasile Blaga.

Am trăit în acest partid toate frămantarile pe care le-a cunoscut România de după decembrie ’89. Am fost acolo când liderilor noștri, ce au revenit din exil, li se spunea chiaburi, când liderilor noștri li se spunea de foști sau actuali aliați, că în timp ce noi mâncăm salam de soia pe vremea lui Ceaușescu, ei trăiau în străinătate cu somon și icre negre. Ca tânăr liberal, am respins toate aceste mizerii. Am fost în PNL atunci când guvernarea Adrian Năstase părea că reușise să transfere toată elita politică, atât de la centru cât și din teritoriu. Am rămas fidel acestui partid chiar și atunci când procentul național al formațiunii era în jurul a 7% și toți ne prevesteau soarta PNȚCD- ului. Am luptat fără nici un fel de reținere în 2004 pentru candidatul partidului aliat la acea vreme, pentru cel care a devenit președintele României, chiar dacă asta a însemnat costuri politice ireparabile pentru partidul meu. Am fost în acest partid și când același președinte (Traian Băsescu) a vrut să îl desființeze, când a vrut să scoată din din istorie cel mai vechi partid din România. Nu am avut nici un fel de emoție să rămân în opoziție într-un județ care, după 2008, era colorat în portocaliu. Am luptat apoi pentru toate opțiunile partidului meu, pe care le-a avut în 2012. În 2014, am fost alături de toți cei care am crezut că putem întoarce un milion de voturi, între turul 1 și turul 2 la prezidențiale în favoarea candidatului nostru, iar la Alba ca președinte TNL, mă pot lăuda cu unul dintre cele mai mari scoruri pe țară la prezidențiale„, a scris președintele TNL Alba.

Acesta a mai spus că viața într-un partid e complicată și oamenii în care îți pui toată încrederea reușesc să te dezamăgească ca nimeni alții.

Deși, ca partid, am adoptat un nou statut și am apelat la un nou cod de onoare, în care penalii, adică toți cei asupra cărora planează grave acuze de corupție sau sunt învinuiți în alte spețe de ordin penal, nu mai au ce căuta în viața politică, în multe dintre orașele și municipiile reședință de județ ale țării, chiar ei sunt candidații PNL, la alegerile locale. Nu mai pun la socoteală lipsa de pregătire elementară, a unora dintre candidații partidului, cât mai ales prezența pe lista a unor traseiști, care ajunși în PNL, se află poate în al 4-lea partid„, a mai scris acesta, citat de citynews.ro.

În aceste condiții, Radu Cristian a cerut demisia celor dpoi copreședinți ai partidului.

Doamnă președinte Alina Gorghiu și domnule președinte Vasile Blaga, cum mai puteți vorbi de o reformă autentică a clasei politice? Ați fost vreodată sinceri? Cum veți mai putea arăta cu degetul spre ceilalți? Cum puteți pune capul pe pernă liniștiți, cum vă mai puteți uita în ochii românilor când știți că alături de voi, la masa bucatelor din PNL, se află oameni care au mari probleme de legalitate și moralitate? Așa vreți să conduceți România? Eu Radu Cristian, liberal de când mă știu, DOAR LIBERAL, vă cer demisia distinsă doamnă Alina Gorghiu și distinse domnule Vasile Blaga, de la șefia Partidului Național Liberal. Memoria acestui partid vă cere acest lucru. Mai aveți o șansă, plecați, spre binele PNL„, a încheiat Radu Cristian.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune...
Medicul Tudor Ciuhodaru, dezvăluiri de ultimă oră despre Florin Piersic: 'Prognosticul este rezervat' 😢
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are...
Florin Piersic, internat în stare gravă la Terapie Intensivă! Infecția s-a extins, iar actorul ar...
SECRETE din viața intimă a unei vedete celebre, s-a iubit și cu femei: „Le-am oferit...
Oaza de linişte din inima Transilvaniei, unde te poţi răsfăţa la poalele munţilor înconjurat de...
Când se vopsesc ouăle de Paște în 2024? Tradiții pentru Săptămâna Mare
Sicriu în formă de mașină, trandafiri albi și dedicații pe bandă rulantă! Imaginile durerii de...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Ursula von der Leyen întinde mâna extremei drepte pentru o colaborare după alegerile europarlamentare
Simbolul ASCUNS în logo-ul NASA! Spune TOTUL despre adevăratul scop al agenției
Șoferii români sunt obligați. Se aplică din 1 MAI. Regulile pe care scrie amendă şi...
Program magazine 1 mai 2024. Orarul Lidl, Kaufland, Auchan, Penny, Carrefour, Profi, Mega Image și...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
Horoscop zilnic, 2 mai 2024: Berbecii primesc propuneri interesante de colaborare. Scorpionii vor lua o...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Un om de știință spune că sondele Voyager sunt în mare pericol