Victor Ponta ar putea prelua PSD? Întâlnire discretă cu mai mulți lideri social-democrați

Redactor:
Teodor Bobei
Victor Ponta ar putea prelua PSD? Întâlnire discretă cu mai mulți lideri social-democrați
Victor Ponta a avut o întâlnire, joi seară, cu Marcel Ciolacu, Paul Stănescu și Sorin Grideanu, în contextul căderii Guvernului Dăncilă, principalul subiect de discuție fiind posibila preluare a PSD de către Ponta, au declarat surse politice, pentru MEDIAFAX.

Este prima întrevedere restrânsă, după retragerea încrederii Guvernului Dăncilă, prin adoptarea moțiunii de cenzură, joi, în Parlament.

Potrivit surselor citate, tema centrală abordată de cei patru a fost preluarea PSD de către Victor Ponta, acesta fiind un scenariu vehiculat în ultima perioadă în unele medii.

Totodată, în întâlnire într-un cadru mai larg, se desfășoară doar între social-democrați, vineri, în biroul președintelui Camerei Deputaților Marcel Ciolacu. Printre participanți se numără Florin Iordache, Alfred Simonis, Olguța Vasilescu Paul Stănescu, Gabriela Firea, precum și lideri ai filialelor județene ale PSD, au precizat surse politice, pentru MEDIAFAX.

Întâlnirea de la Parlament, de vineri, a început în jurul orei 9.00 și este în desfășurare, la momentul transmiterii acestei știri.

Viorica Dăncilă a anunțat, joi seară, că o ședință a Comitetului Executiv al PSD va avea loc, vineri, începând cu ora 18.00.

Ea a precizat că va cere în Comitetul Executiv al PSD un vot pentru excluderea din partid a „trădătorilor” care au votat moțiunea de cenzură și care au negociat cu liderul Pro România, Victor Ponta. Dăncilă a mai susținut că au existat cinci voturi ale social-democraților.

Moțiunea de cenzură a fost adoptată, joi, în plenul reunit al Parlamentului, fiind 238 de voturi „pentru”, patru „împotrivă” și trei voturi anulate.

×
Inchide