VIDEO Nikolai Morozov, jurnalist rus, despre scenariul celui de-al Treilea Război Mondial: „Bine nu va fi! E o întrebare gravă, iar răspunsul va fi și el grav. Nu este exclus, se face totul ca acest război…”

Publicat: 11/05/2022, 00:01
Actualizat: 11/05/2022, 00:23

Nikolai Morozov, jurnalist rus care trăiește în România, a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul. Acesta susține, că ținând cont de întreg contextul politic, nu exclude izbucnirea celui de-al Treilea Război Mondial. Concluzia invitatului lui Marius Tucă nu este una deloc optimistă: „Bine nu va fi!”

Nikolai Morozov se află în țara noastră încă din anii ‘70, fiind corespondentul agenției TASS ((n.r. – agenţia naţională de ştiri din Uniunea Sovietică) în România. Nikolai Morozov a venit prima dată în România în 1972. Pe atunci, era student al Facultății de Litere. Punctul culminant al carierei sale a fost Revoluţia Română din 1989, când s-a aflat în Piaţa Universităţii, fiind printre puţinii jurnalişti străini care au relatat despre acele evenimente.

„M. Tucă: Credeți că va începe o conflagrație mondială? Credeți că va începe al Treilea Război Mondial?

Nikolai Morozov: E o întrebare gravă, iar răspunsul va fi și el grav. Nu este exclus pentru că se face totul ca acest război, să-i spunem așa, să continue, să tot continue, să se extindă chiar. Și se face nu de către Rusia. Eu personal, nu exclud! În condițiile de astăzi, nu ar semăna cu anteriorul război. Dar, oarecum, bine nu va fi!”

O nouă ediție Marius Tucă Show pe gândul.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.