VIDEO | PNL, încrezător că va câștiga toate alegerile din 2024. Lucian Bode: „Partidul Naţional Liberal este singura forţă adevărată de dreapta”

VIDEO | PNL, încrezător că va câștiga toate alegerile din 2024. Lucian Bode: „Partidul Naţional Liberal este singura forţă adevărată de dreapta”
Sursa: MEDIAFAX FOTO
Publicat: 27/05/2022, 13:55

Noul secretarul general al PNL, Lucian Bode, afirmă că partidul liberal vrea să câștige toate alegerile din 2024. „ PNL trebuie să fie pregătit să câștige pe linie în 2024”, a declarat el.

Lucian Bode a fost ales secretar general al PNL, fiind numit astfel „numărul 2” al partidului. El a fost singurul candidat pentru această funcție.

„Anul 2024 va fi greu din punct de vedere electoral. O să fie alegeri.

Vestea bună este că Partidul Naţional Liberal este singura forţă adevărată de dreapta şi cel mai mare partid din această parte a eşichierului politic, însă PNL trebuie să fie pregătit pentru victorii pe linie în 2024. Până atunci, avem de îndeplinit misiunea de a aduna sub sigla PNL dreapta românească care rezonează cu viziunea şi principiile liberale. Obiectivul nostru ca partid, atunci când va veni momentul evaluării de către electorat trebui să fie unul singur: românii să spună guvernul a fost unul serios, corect, guvernul PNL a asigurat stabilitatea şi siguranţa fiecărui român”, a spus Bode.

Lucian Bode prezintă cifrele dezastrului trecerii ciclonului din Marea Neagră peste România
Sursa FOTO: mai.gov.ro

„Este momentul calmării interne a partidului şi al resetării sale politice”

„Am mai spus-o şi cu alte ocazii o repet şi azi: viziunea mea asupra modului de organizare a PNL pleacă de la regula celor trei D: dezbatere, decizie şi disciplină. Regulă în care eu cred foarte mult. Însă timpul este extrem de scurt. După alegerile din 2020 partidul nostru a traversat o perioadă internă zbuciumată, aş putea să spun aşa, dar gata!

Este momentul calmării interne a partidului şi al resetării sale politice. A venit vremea să începem să construim. Ne-am rezolvat problemele interne şi acum trebuie să trecem cu toţii la treabă”, le-a transmis Bode celor 790 de delegaţi prezenţi la Braşov, citat de News.ro.

Consiliul Naţional al PNL a votat, vineri, noile funcţii de conducere din cadrul partidului. Lucian Bode, pentru funcţia de secretar general, a primit 606 de voturi pentru, şi 40 e voturi au fost anulate, Dan Motreanu a fost ales prim-vicepreşedinte cu cel mai mare număr de voturi, 736 pentru, şi doar 5 anulate, iar Virgil Guran a fost ales vicepreşedinte, cu 459 de voturi pentru.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult