Viorica Dăncilă: Mă uit în sală și văd aceeași oameni amatori și iresponsabili

Redactor:
Politic
Viorica Dăncilă: Mă uit în sală și văd aceeași oameni amatori și iresponsabili
Premierul Viorica Dăncilă a declarat, în plenul Parlamentului unde se votează moțiunea de cenzură, că aștepta d ela Opoziție să învețe lecția și să vină cu un proiect clar și o echipă guvernamentală.

„Suntem la votul unei noi moțiuni de cenzură. Mă uit în sală și văd aceeași oameni amatori și iresponsabili. Nu v-ați schimbat prea mult în ultimele luni de când ne-am aflat în același context din care eu personal am crezut că ați învățat ceva. Că nu puteți veni să dați jos guvernul cu temele nefăcute, că nu puteți sfida românii, că e nevoie să veniti și echipă guvernamentală și programa de guvernare. Ne e clar cu vreți să o demolați, ne-am lămurit. Cum aveți de gând să reconstruiți, stimați inițiatori ai moțiunii. Din păcate, nu ați înțeles nimic. Haideți să vedem cine sunt artizanii acestei stări de instabilitate. Acest guvern a fost ținta președintelui României, un precendent periculos pentru democrație, pentru separarea puterilor în stat”, a declarat Viorica Dăncilă, în plenul Parlamentului.

„Ați avut sprijinul și implicarea toală a președintelui României în această campanie agresivă de destabilizare a Guvernlui. Ați avut un demers virulent din partea candidatului Iohannis. O luptă oarbă pornită de la cel mai irespnsabil președinte pe care România l-a cunoscut vreodată. A pornit o campanie toxică împotriva Guvernului”, a mai spus premierul.

×
Inchide