VIDEO| Momentul în care un soldat rus încearcă să spargă ușa unui bar, în Ucraina

VIDEO| Momentul în care un soldat rus încearcă să spargă ușa unui bar, în Ucraina
Sursă foto: Colaj video/Twitter
Publicat: 02/03/2022, 12:16
Actualizat: 02/03/2022, 13:09
Un localnic din orașul ucrainean Kherson a surprins un soldat rus care încearcă să spargă ușa unui bar. Imaginile filmate cu telefonul s-au viralizat pe rețelele de socializare.

Bărbatul l-a filmat de la fereastra apartamentului său pe un soldat rus care a vrut să spargă un bar amplasat la parterul unui bloc. Din păcate pentru militarul rus, ușa de termopan s-a dovedit a fi prea puternică.

Rusia a intensificat loviturile în orașele mari

Rusia a lansat, în ultimele 48 de ore, un număr tot mai mare de lovituri aeriene și de artilerie împotriva zonelor urbane dens populate din Ucraina, raportează ministerul britanic al Apărării. Coloana mixtă de vehicule de luptă și logistică a forțelor armate ruse, care se întinde pe 64 de kilometri, se află, în primele ore ale zilei de miercuri, 2 martie, la aproximativ 30 km de centrul Kievului. Forțele ucrainene continuă să dețină orașele Harkiv și Mariupol, grav lovite de bombardamente, însă toate cele trei orașe sunt probabil încercuite de forțele ruse.

Generalul de top care supraveghează arsenalul nuclear al SUA se declară „mulțumit” de postura defensivă a Statelor Unite, la audierile comisiei pentru Serviciile Armate a Camerei, relatează CNN. Rusia bombardează în primele ore ale nopții cartierele din jurul Kievului, orașul Vîșneve – aflat la 30 de minute de capitala Ucrainei.

Citește și  EXCLUSIV | Un profesor rus coboară cortina tăcerii. „Oamenii se tem să nu fie urmăriți penal pentru «sprijinirea inamicului». E datoria noastră să punem capăt regimului Putin”