A slăbit aproape 30 de kilograme mâncând doar de la McDonald”s. Care a fost metoda sa

Redactor:
Mădălina Chițu
A slăbit aproape 30 de kilograme mâncând doar de la McDonald”s. Care a fost metoda sa
Un profesor de biologie din Statele Unite susține că a reușit să slăbească în trei luni aproape 30 de zile în ciuda faptului că a mâncat în fiecare zi numai de la McDonald''s. Bărbatul susține că a reușit această performanță în ciuda faptului că mânca la cină un meniu, ce conținea sendviș, cartofi prăjiți și o băutură răcoritoare.

„Este posibil să slăbim dacă mâncăm alimente de tip fastfood?”. Aceasta este întrebarea pe care cei mai mulți dintre noi ne-o punem, dar nu avem curajul să trecem la fapte și să vedem chiar pe propria piele dacă se poate slăbi sau nu urmând cu dietă cu preparate de tip junkfood.

Un profesor de biologie din America susține că a testat un astfel de regim și că rezultatele obținute au fost unele spectaculoase. „Este posibil să te simți minunat dacă mănânci dimineața, la prâns și seara numai mâncare de la McDonald”s, timp de 90 de zile”, spune John Cisna, citata de ABC News.

Profesorul nu a mâncat toată ziua BigMac sau hamburgeri, așa cum ne-am fi imaginat majoritatea dintre noi. Acesta a urmat recomandările ce se impun în cazul unui stil de viață echilibrat: nu a mâncat mai mult de 2.000 de calorii pe zi și a mers pe jos în fiecare zi, timp de 45 de minute.

Astfel, la micul dejun mânca un sandviș ce conținea ouă prăjite, bacon și brânză, un bol cu cereale de ovăz peste care turna lapte. La prânz mânca o salată ce conținea și carne, iar drept desert servea câteva felii de măr. La cină opta pentru un meniu ce conținea un sandviș, cartofi prăjiți și un pahar de băutură răcoritoare.

„În mod surprinzător, am mâncat aproape în fiecare zi cartofi prăjiți, pe tot parcurul experimentului, și am slăbit”, a precizat profesorul. La finalul celor trei luni rezultatul obținut a fost unul surprinzător: după 90 de zile a slăbit 27 de kilograme, iar nivelul colesterolului a scăzut.

În prezent, profesorul de biologie le împărtășește tuturor celor care vor să-l asculte dieta lui și le vorbește despre importanța echilibrului. ABC News menționează că John Cisna nu este angajat McDonald”s, dar este plătit pentru aparițiile sale în public.

Inchide