„Aveam un demon în capul meu, care îmi spunea că trebuie să fiu tot mai slabă”. Mărturiile cutremurătoare ale unei adolescente de 30 de kilograme

Aveam un demon în capul meu, care îmi spunea că trebuie să fiu tot mai slabă. Mărturiile cutremurătoare ale unei adolescente de 30 de kilograme
Publicat: 17/03/2015, 20:28

Christie Swadling a ajuns să cântărească 30 de kilograme, asta pentru că în adolescență era disperată să arate ca Miranda Keer – unul dintre modelele ce defilează pentru Victoria”s Secret, manechin cu care era adesea comparată și pe care o admira, scrie Daily Mail.

Tânăra a povestit că ajunsese să mănânce în jur de 300 de calorii pe zi, fapt ce a dus-o la pierderea a 13 kilograme. „Ajunsesem să fiu chiar mai slabă decât acele modele care defilează pe marile podiumuri din cauza bolii. Eram tot mai obsedată să slăbesc din ce în ce mai mult”, a povestit Christie.

FOTO: Daily Mail // Christie Swadling, în adolescență, înainte de a urma o dietă restrictivă

„Familia mea nu a adoptat niciodată o dietă sănătoasă. Eram mereu copilul invidiat de toată lumea pentru că aveam la discreție ciocolată, chipsuri și McDonald. Eram un copil dolofan și eram cea mai mare dintre toți prietenii mei”, își amintește fata.

Momentul în care a decis că trebuie să slăbească a fost atunci când a fost umilită în public: a fost făcută „grasă”. Atunci a decis că trebuie să facă ceva împotriva kilogramelor în plus. S-a apucat de sport. Apoi a adoptat un regim alimentar drastic.

Foto: Daily Mail // Christie Swadling diagnosticată cu anorexie nervoasă

„Totul a devenit o problemă când am slăbit prea mult. Slăbisem 13 kilograme. Am realizat că eram mai slabă decât Miranda. Începuse să îmi placă acest lucru, dar în același timp îmi și displăcea. Ajunsesem să mănânc aproape nimic – poate două mese pe zi ce aveau mai puțin de 300 de calorii. Aveam un demon în capul meu care îmi spunea că trebuie să fiu și mai slabă”, mărturisește Christine.

Tânăra spune că fotografiile în photoshop cu modele de talie internațională, printre care se numără și Miranda Keer, au contribuit la apariția problemelor ei de imagine. „M-au făcut să cred că sunt mult mai grasă decât ar fi trebuit. Mă uitam în oglindă și eram degustată de ceea ce vedeam. Începusem să fiu conștientă de faptul că îmi făceam rău și că practic mă omoram”, precizează australianca.

În prezent tânăra luptă cu boala care îi pune viața în pericol și urmează o dietă raw vegan. Pentru că nu vrea ca și alți tineri să trăiască coșmarul pe care l-a trăit ea, aceasta și-a făcut un canal pe YouTube și un cont pe Instagram, unde le povestește celor care o urmăresc ce înseamnă să fii diagnosticat cu anorexie nervoasă. Canalul de You Tube este urmărit de peste 630.000 de privitori, iar Instagram-ul de peste 8.000 de persoane.