Sorina Pintea a băgat spaima în spitale. O sosie a ministrului Sănătății a „terorizat” unitățile medicale din Iași

Redactor:
Gandul
Sorina Pintea a băgat spaima în spitale. O sosie a ministrului Sănătății a „terorizat” unitățile medicale din Iași
După ce s-a răspândit vestea că o femeie care seamănă cu ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a fost văzută pe holurile unui spital din Iași, unitățile medicale din municipiu au intrat în alertă.

Managerii spitalelor s-au temut că Pintea face controale inopinate și în Iași. Din fericire pentru ei, a fost vorba doar de o asemănare. „A fost vorba doar de o confuzie de persoană. A fost cineva în spital care seamănă cu doamna ministru. Nu știu cine a văzut-o pe doamna, dar vestea s-a răspândit”, a precizat dr. Ionuț Nistor, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic „Dr. C. I. Parhon”, citat de Ziarul de Iași.

Contactată de publicația citată, Sorina Pintea a spus că noaptea trecută s-a aflat în Tulcea.

„Am fost la Tulcea aseară, dar dacă se mobilizează oamenii din spitale este bine, sper să-i țină pentru că voi veni și la Iași. Eu nu înțeleg starea de panică. Am fost în Călărași, în Tulcea, iar oamenii au fost foarte deschiși, au spus că într-adevăr din momentul în care am început să verific și au văzut cum fac un astfel de control, au început și ei să fie mai atenți la anumite aspecte. Dacă acesta este efectul este unul foarte bun”, a declarat Sorina Pintea, ministrul Sănătății.

 

Inchide