Bătaie în parcarea unui supermarket. Un agent de pază a lovit un tânăr care înjura (VIDEO)

Bătaie în parcarea unui supermarket. Un agent de pază a lovit un tânăr care înjura (VIDEO)
Bătaie în parcarea unui supermarket. Un agent de pază a lovit un tânăr care înjura (VIDEO) Foto: Știri de Cluj
Publicat: 16/08/2020, 23:22

Un incident a avut loc sâmbătă, în Cluj, în parcarea supermarketului Auchan din cartierul Iris, între doi agenți de pază și un tânăr care îi înjura, relatează stiridecluj.ro.

Nu este clar în prezent de la ce a plecat conflictul, întrucât imaginile publicate de publicația locală Știri de Cluj arată doar cum unul dintre agenţii de pază s-a repezit la un tânăr, aplicându-i lovituri cu tonfa din cauciuc. De asemenea, agentul de pază apare pe imagini cu tricoul rupt.

Ce susține paznicul

Agentul de pază implicat, Petre Margină a explicat pe pagina sa de Facebook ce s-a întâmplat: „Să înţeleagă toată lumea că eu am fost chemat de un client în parcarea subterană pentru că a fost lovit cu capul în gură faţă de soţie şi copil de către mizerabilul ăla de moldovean. Ajungând acolo a început să ne înjure de morţi de Dumnezei, după care a sărit la bătaie, iar eu unul nu am putut să stau să mă uit cum sare la omul meu să îl lovească şi de acolo a început tot circul. Persoana care a filmat era un băgător de seamă, la care când i-am zis că dacă venea şi îl lovea şi pe el cu capul în gură ce făcea, la care mi-a râs că îl omora pe moldovean. În fine, chiloţari de ăştia sunt cu grămada, eu consider că a fost auto apărare faţă de un drogat sau beţivan de moldovean…”.

A fost sesizată Poliția

„Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată prin SNUAU 112 la data de 15 august a.c., in jurul orei 19.00. În urma verificărilor, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. De asemenea, a fost aplicată o sancţiune conform Legii 61/1991R”, a informat Adevărul.

Publicată de STIRI de CLUJ pe Duminică, 16 august 2020

Bătaie cu furci în plină stradă, după un conflict interetnic între mai multe persoane

Un scandal a izbucnit, vineri seară, în Hădăreni, Mureș, comuna Chețani, între mai multe persoane de etnie romă și maghiară, pe fondul unui conflict legat de sustragerea unei cantități de lucernă.

Unul dintre bărbații din Hădăreni se zbate între viață și moarte, dupa ce la ora 21:00 a fost măcelarit de trei indivizi, scrie publicația locală RefleqtMedia.După ce și-au văzut prietenul aruncat în șanț, alți cetățeni de etnie maghiară i-au atacat pe cei romi.