BĂTAIE. Măcel în Ploiești. Două clanuri de romi au făcut prăpăd în oraș. Unii la audieri, alții la spital!

BĂTAIE. Măcel în Ploiești. Două clanuri de romi au făcut prăpăd în oraș. Unii la audieri, alții la spital!
BĂTAIE. Măcel în Ploiești. Două clanuri de romi au făcut prăpăd în oraș. Unii la audieri, alții la spital! / Sursa FOTO: https://static.playtech.ro
Publicat: 12/05/2020, 22:04

Un conflict puternic a izbucnit în Ploiești, marți seară, 12 mai, între două clanuri de romi din oraș. Mai multe persoane s-au luat la bătaie și nici măcar polițiștii nu i-au putut potoli pe scandalagii. Doar la apariția luptătorilor din trupele SAS „bombardierii” s-au potolit.

Incidentul a izbucnit în jurul orelor 19.00, pe strada Căpșunelor, din cartierul Bereasca. După ce în zonă au venit jandarmii și luptătorii SAS, bătăușii au depus „armele” – bâte și răngi, lanțuri.

Unii au dat bir cu fugiții, iar alții au ajuns în dubele Jandarmeriei, scrie Observatorul prahovean. Șase persoane au fost duse la audieri, iar alte două, la Spitalul Județean pentru a primi îngrijiri medicale.

„Din primele verificări s-a stabilit faptul că între membrii a două familii a izbucnit un conflict spontan, aceștia agresându-se reciproc, verbal și fizic. La fața locului au intervenit cu promptitudine mai multe echipaje de Poliție, jandarmi, precum și luptători SAS, care au aplanat în scurt timp conflictul. Toți cei implicați în eveniment au fost identificați, la sediul poliției fiind conduse 6 persoane, pentru audiere”, a precizat IJP Prahova.

„Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și dispunerea de măsuri legale în consecință. Zona va fi monitorizată în continuare pentru prevenirea oricăror fapte antisociale”, mai arată oamenii legii.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase